Stora lundbyvägen 21 / Norra Sorunda / Nynäshamn

Välplanerat parhus i idylliskt och lantligt område!

Slutpris
1 950 000 kr
Boarea/biarea
106/10 kvm
Driftkostnad
40 600 kr/år
Tomtarea
242 kvm
Rum
4 rum (2-3 sovrum)
Såld
2016-10-25
Bostaden är såld!

Denna parhus på Stora Lundbyvägen såldes av oss 2016-10-25. Se alla våra försäljningar i Norra Sorunda samt även på Stora Lundbyvägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Norra Sorunda är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Varmt välkomna till detta trivsamma parhus i Stora Lundby! Idylliskt belägen med milsvid utsikt över skog och åkrar i mysigt område med Bullerbykänsla. Här finns en självklar gemenskap mellan grannar och välskött gemensamhetsanläggning med lekpark, boulebana och fotbollsplan. Här finns också en trevlig grillplats som nyttjas flitigt vid städdagar och sommarhögtider av hela grannskapet. Ett perfekt område för barnfamiljen såväl som för alla som söker trivsamt lugn i vardagen. Hästhagar finns runt hörnet, Grindsjön med utmärkta badplatser ligger ca 5 km bort och direkt närhet finns till oändliga promenadstigar.

Huset är disponerat på två plan med en genomtänkt planlösning och genomgående generöst ljusinsläpp. På övre plan finns kök och vardagsrum i modern, öppen planlösning och här finns även utgången till den trädäckade altanen som har ett insynsskyddat läge. På entréplan finns två generösa sovrum samt ett stort förrådsutrymme som med fördel kan göras om till ytterligare ett sovrum. Badrummet på entréplan bjuder även på en mysig bastu!

Det tillhör två parkeringsplatser till fastigheten och dessutom finns plats finns för ytterligare biluppställning på områdets gemensamma parkeringar.

Stora Lundby är en liten by mitt i Sorundas skogar och man välkomnas in i området av en mäktig allé och vyer som man inte kan titta sig mätt på. Det går att ta sig in kommunalt till stan via buss och pendeltåg och med bil kan man ta sig smidigt till Stockholm C och Nynäshamn på ca 40 minuter. Ett område som måste upplevas på plats!

Sponsrade länkar
Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn