Bredsättra Gård / Roslagsbro / Norrtälje

Bredsättra Gård - Roslagsbro

Slutpris
4 200 000 kr
Referensnummer
115 283
Boarea
236 kvm
Objekttyp
Hästgård
Såld
2014-06-12
Bostaden är såld!

Denna gård på Bredsättra Gård såldes av oss 2014-06-12. Se alla våra försäljningar i Norrtälje

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Roslagsbro är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Genuin roslagsgård från 1800-talet i ett skifte med en samlad gårdsbild. Fritt läge med med öppna landskap, sjöutsikt och vackra omgivningar. På gården finns två rymliga hus. Det större med en boa om ca 236 kvm fördelat på 6-7 rok i två plan och det mindre med en boarea om ca 155 kvm fördelat på 4-5 rok i 1,5 plan. Övriga byggnader består av en ekonomibyggnad om ca 720 kvm med ladugårdsdel, ett garage om ca 75 kvm och ett magasin i två plan. Här bor du idyllisk på landet med strandnära läge invid sjön Ösmaren. Servitut på brygga och båtplats nedanför huset. Den här fina gården har ca . 5,1 ha mark fördelat på åker och betesmark. Hyr ut lilla huset och bo billigt eller flytta med föräldrar eller bästa vännerna! Ett drömställe med livskvalitet på pendlingsavstånd till Stockholm, välkomna !

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.