Bältartorpsgatan 16B nb / Centrala Norrtälje / Norrtälje

Central bostad med villakänsla

Slutpris
2 450 000 kr
Referensnummer
115 743
Boarea
86 kvm
Avgift
3 834 kr/mån
Sovrum
3 Sovrum
Såld
2014-09-16
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Bältartorpsgatan 16B nb såldes av oss 2014-09-16. Se alla våra försäljningar i Norrtälje

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Centrala Norrtälje är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Mycket fräsch och ljus fyrarummare belägen centralt i Norrtälje. Byggår 2011. Bostaden är belägen i markplan och har en egen entrédörr på husets gavel vilket ger en villakänsla mitt i stan. På entrésidan finns en uteplats om ca 30 kvm och bostaden har en trevlig balkong runt 2 sidor av huset med läge syd och väst där du kan få sol hela dagen. Alla har rätt till parkeringsplats.
Övernattningsrum för 3 personer finns i föreningen. Dessutom finns bastu med duschrum att hyra. Källarförråd hör till bostaden.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.