Bolkavägen 11E / Centrala Norrtälje / Norrtälje

Stor etagevåning i centrala Norrtälje

Slutpris
1 900 000 kr
Referensnummer
175 592
Boarea
120 kvm
Avgift
6 068 kr/mån
Driftkostnad
250 kr/mån
Sovrum
0 Sovrum
Såld
2014-06-12
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Bolkavägen 11E såldes av oss 2014-06-12. Se alla våra försäljningar i Norrtälje

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Centrala Norrtälje är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Stor etagevåning om 109 kvm (120 kvm golvyta) belägen i centrala Norrtälje. Våningen har idag 2 sovrum men enligt originalritningen var ytterligare 1 sovrum inritat i det stora vardagsrummet. Det stora förrådet på övervåningen kan också fungera som sovrum/gästrum/kontor vilket innebär att du kan erhålla 4 sovrum om så önskas. Inglasad balkong i sydväst med utsikt över innergården. Ljusa ytskikt och mysiga snedtak. Lugn och stabil förening med boulebana, köksträdgård och parksoffor. I föreningen finns en lokal med trinettkök och plats för upp till 40 gäster som får hyras av de boende.

3 minuters gångväg ner till hamnen och strandpromenad genom Societetsparken.
5 minuters gångväg till ICA Flygfyren där allt finns samt handelsplats med bl a apotek, Claes Ohlsson, KappAhl, Gant, Hemtex mm finns. 5 minuters gångväg till busshållplats och pendlingsbussar mot Stockholm.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.