Brovägen 42

Brovägen 42

Slutpris

4 100 000 kr


Velända— Norrtälje

Brovägen 42


Slutpris
4 100 000 kr

Velända— Norrtälje

Charmigt renoverad 1800-talsvilla nära Norrtälje

Nu finns det ett unikt tillfälle att förvärva detta smakfullt renoverade hus från slutet av 1800, beläget i en ostörd idyll, ca 15 min bilfärd från Norrtäljes stadskärna. Byt stress och vardag mot lugn och natur på landet. En optimal familjevilla eller varför inte ett större fritidsboende att tillbringa somrar, högtider och helger i.

162 kvm genuin charm, i form av vackra trägolv, braskamin, öppen spis och spröjsade fönster, möter alla moderna bekvämligheter som en villa har. Huset är välplanerat och passar barnfamiljen eller en som är tänkt att växa. Med tre sovrum på övre plan samt ett på nedre, får alla plats. Kök, matrum och vardagsrum med utgång till altan och trädgård finner ni på nedre plan, liksom master bedroom, med egen öppen spis. Självklart har huset helkaklade, fräscha duschrum både på övre och nedre plan. Ni som letar efter ett unikt och levande boende kommer med största sannolikhet att falla pladask för de härliga takbjälkarna som gifter sig fint till ljusa ytskikt, samt vinklar och vrår med fantastiska detaljer.

Huset är besiktigat och protokoll kommer finnas tillhanda på visningen. Kontakta ansvarig mäklare om du vill ha det på förhand.

Välkommen på visning!


Boarea
162 kvm
Driftkostnad
20 115 kr/år
Tomtarea
3 173 kvm
Rum
7 rum (4 sovrum)
Såld
2018-01-16

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.