Kometvägen 9

Kometvägen 9

Slutpris

3 500 000 kr


Norrtälje

Kometvägen 9


Slutpris
3 500 000 kr

Norrtälje

Perfekt planerat hus med lagom stor tomt

Välkommen in i det perfekta hemmet för hela familjen. Här på vår adress erbjuder vi ett praktiskt och välplanerat hus som är skräddarsytt för att passa alla dina behov.
Med fyra rymliga sovrum finns det gott om plats för familjen att växa och trivas. Dessutom ger vardagsrum och kök utrymme för både gemensamma aktiviteter och lite mer privat avkoppling. Det moderna och tillbyggda köket är hjärtat av hemmet, komplett med utgång till en härlig altan där du kan njuta av måltider utomhus och frisk luft.
Med ett duschrum och toalett på varje plan får du både bekvämlighet och praktiskt användande. Utanför huset finner du en generös uppfart med plats för två bilar och ett garage med extra förrådsutrymme för allt du behöver.
Trädgården är perfekt balanserad - lagom stor med flera insynsskyddade uteplatser som bjuder in till mysiga stunder utomhus. Här kan du även koppla av i ditt eget spa-bad. Nuvarande ägare har investerat i solceller och en elbilsladdare för en mer hållbar livsstil.
Detta är mer än bara ett hus - det är en livsstil! Beläget i ett barnvänligt område med närhet till lekplatser, skola och förskola, erbjuder vår adress också bekväma kommunikationsmöjligheter med lokalbussar och pendlarbussar till Stockholm.
Slutligen, för dig som vill ha ett aktivt liv finns vackra motionsspår och grillplatser bara en kort promenad bort.

Välkommen att upptäcka ditt framtida boende.


Boarea
144 kvm
Tomtarea
487 kvm
Såld
2024-05-17

Mäklarhuset Norrtälje

Denna villa på Kometvägen såldes av oss 2024-05-17. Se alla våra försäljningar i Norrtälje samt även på Kometvägen.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.