Din mäklare i Norrtälje

Mäklarhuset NorrtäljeBesöksadress

Sjötullsgatan 7 761 30 Norrtälje Fakturaadress: Box 12 186 21 Vallentuna

Letar du efter en fastighetsmäklare som kan Norrtälje? Våra specialiserade fastighetsmäklare guidar dig tryggt genom hela din bostadsaffär. Mäklarhuset förmedlar och värderar alla typer av bostäder, och erbjuder dig som kund en smart, modern och heltäckande mäklartjänst. Mäklarhuset har en lång historia av kundnöjdhet i absoluta toppklass. När du kontaktar våra mäklare i Norrtälje ska du känna dig trygg med att få personlig och engagerad service av högsta kvalitet.

Vi får varje år förtroendet att hjälpa många kunder att genomföra lyckade affärer. Vi anser att varje affär är unik, därför utgår vi alltid efter just dina krav och önskemål. Vårt mål är att göra en så bra affär som möjligt för dig som skall köpa, sälja eller byta bostad. Kontakta oss gärna om du har frågor om bostadsmarknaden eller om du vill ha en värdering på din bostad. Vi finns här för dig.

Våra mäklare i Norrtälje

Mäklarhuset är Sveriges största fristående mäklarkedja. Kontoret i Norrtälje drivs av fristående entreprenörer med ett genuint intresse för dig som kund och med en vilja att ständigt göra saker lite bättre och lite smartare för en lyckad bostadsaffär.

Våra mäklare är lokala experter på Norrtälje kommun. De har lång erfarenhet och stor lokalkännedom om området. Detta gör att vi har full koll på Norrtäljes skolor, förskolor, affärer, idrottsanläggningar, lokala kommunikationer och vad som är på gång i området. Tillsammans med de främsta verktygen för en attraktiv bostadspresentation och smart annonsering ser vi till att din bostad sticker ut och träffar rätt spekulanter. Kontakta din lokala mäklare i Norrtälje idag, så gör vi vårt bästa för att hjälpa dig.

Förbered din försäljning

Med våra populära tjänst Förberedd får du en effektivare försäljning och ofta ett högre slutpris när det väl är dags att sälja. Din mäklare hjälper dig med allt det praktiska, som att värdera och fotografera bostaden och ta fram en bostadsbeskrivning. På detta sätt skapar vi de bästa förutsättningarna för försäljningen av din bostad när det väl blir dags. Vill du veta mer om tjänsten? Fyll i formulär så kontaktar din lokala mäklare, som berättar mer om tjänsten Förberedd.

Bred kompetens

Oavsett om det är bostäder på fastlandet eller i skärgården, hanterar vi alla typer av fastigheter. Vår mångsidiga portfölj gör att vi kan erbjuda skräddarsydda lösningar för varje kund och varje fastighet. Vi tar hand om allt från små lägenheter till stora villor och unika skärgårdshus.

Förmedlar flest bostäder i Norrtälje kommun

Vi är stolta över att ha förmedlat flest bostäder i Roslagen sju år i rad. Detta är ett bevis på vår dedikation och förmåga att möta våra kunders behov på bästa möjliga sätt. Vi strävar alltid efter att skapa framgångsrika affärer för både säljare och köpare.

Mäklaruhset Norrtälje


Mäklare & medarbetare


Tommy Beijer

Fastighetsmäklare / Delägare
Talar även engelska.

Carina Säll

Nyproduktionssäljare
Talar även engelska, italienska.

Michelle Cardonius Friberg

Fastighetsmäklare / Delägare
Skärgårdsmäklare

Lena Sjöstedt

Fastighetsmäklare
Skärgårdsmäklare
Talar även engelska.

Hitta till oss


Mäklarhuset Norrtälje Sjötullsgatan 7 761 30 Norrtälje Fakturaadress: Box 12 186 21 Vallentuna

BOKA FRI VÄRDERING


Vi förmedlar och värderar alla slags bostäder som villor, bostadsrätter, fritidshus, tomter och kommersiella fastigheter. Vi erbjuder fri muntlig värdering och rådgivning av din bostad. Fyll i formuläret nedan så kontaktar vi dig.


Förbered din försäljning

Förbered din försäljning

Med vår kostnadsfria tjänst Förberedd hjälper vi dig att förbereda hela din försäljning så att du är redo när drömbostaden dyker upp.

Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.