Behållare Behållare
Dela

Östhammar , Nyproduktion
Galjonen i Östhammar

Avgift
3 500 – 6 300 kr
Boarea
50 – 101 kvm
Antal rum
2 – 4 rok
Preliminär inlyttning
Kvartal 1 2023
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Försäljningsstart
2021-08-16
Status
Försäljning pågår
Etapp
1
Antal objekt
14

Fronthus närmast vattnet

Nu är det dags för nästa fronthus närmast vattnet i omtyckta Klackskär – Brf Galjonen!

Intresseanmälan
Vill du veta mer om detta projekt? Fyll i dina kontaktuppgifter så hör vi av oss!
Dela
Beskrivning
Precis som en galjonsfigur kommer Brf Galjonen få ett eftertraktat frontläge mot Östhammarsfjärden – det sista huset med detta läge på populära Klackskär.

I Galjonen bor du på första parkett med rogivande utsikt över mot Östhammarsfjärden. Här kan man njuta av både närhet till Östhamammars pittoreska stadskärna, havet och naturen.
De 14 st bostadsrätterna är fördelade över fyra plan. Planlösningarna är öppna, ljusa och många lägenheter har populärt barkök mellan kök och vardagsrum. Självklart kommer du i Brf Galjonen kunna påverka inredningen för att sätta din personliga prägel på just din lägenhet.

Närheten till staden samtidigt som du bor i ett lugnt och avkopplande område vid vattnet är något som gör detta område verkligen attraktivt. Här kommer du att bo med närhet till sköna promenadstråk, restauranger, service, sjukvård, kommunikationer och Östhammars unika stadskärna. Havet och närheten till vatten kommer att prägla din omgivning. Här glittrar Östhammarsfjärden som tar dig vidare ut i den vackra skärgården.

Galjonen har fyra våningar fördelade på 14 lägenheter i varierande storlekar och planlösningar om 2-4 rum och kök. Här erbjuds ett bekvämt boende med hiss i huset och förråd till varje lägenhet. Samtliga lägenheter har genomgående hög grundstandard med klassiska materialval. Planlösningarna är väldisponerade med en generös uteplats eller balkong i härliga sollägen. Flertalet av lägenheterna har två balkonger och ligger på gaveln med ljusinsläpp från tre håll.
Service och kommunikationer
På några minuter promenerar du in till Östhammars stadskärna där du hittar både matbutik, apotek, caféer och flera restauranger intill vattnet.
Områdesbeskrivning
Klackskär är beläget på en udde strax utanför Östhammars centrum. Här har du vatten i tre väderstreck och den familjära campingen Klackskärs Camping som närmsta granne.
Fakta
Avgift
3 500 – 6 300 kr
Pris
1 795 000 – 4 150 000 kr
Boarea
50 – 101 kvm
Antal rum
2 – 4 rok
Preliminär inlyttning
Kvartal 1 2023
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Försäljningsstart
2021-08-16
Status
Försäljning pågår
Etapp
1
Antal objekt
14
Använd kartan
X
Intresseanmälan

Galjonen i Östhammar

Vill du veta mer om detta projekt? Fyll i dina kontaktuppgifter så hör vi av oss!

Genom att klicka på knappen Anmäl intresse så skapas ett konto och du godkänner personuppgiftspolicy och allmänna villkor.

Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.