Carina Säll

Min inriktning är nyproduktion som jag jobbat med sedan 2006. Jag är bosatt i vackra Roslagen sedan många år och här trivs jag fantastiskt bra. Stockholmare ursprungligen, men har även arbetat i fastighetsbranschen i Italien. Att möta och vägleda människor i sitt livs största beslut och affär är intressant, inspirerande och dagarna är fyllda av spännande möten. Varmt välkommen att kontakta mig!

Att köpa nyproduktion

När du köper en nybyggd lägenhet fattas beslutet oftast flera år innan inflyttning. Det är en speciell känsla att följa ett bygge och sätta en personlig prägel på sin egen lägenhet. När det är dags för inflyttning är det en härlig känsla att få "boa" in sig i något alldeles nytt.

Vi hjälper dig hela vägen

Vi värderar din nuvarande bostad och lägger ut den till försäljning vid rätt tidpunkt för att passa inflyttningen i din nya lägenhet. Det är vanligt att man lämnar en villa för att köpa en lättskött nyproducerad lägenhet. Många kommer även från annan ort och det känns bra att själv ha samma erfarenhet. Nyproducerade lägenheter är tillgänglighetsanpassade och har hiss. I många områden finns det tillgång till garage och gästlägenhet. Det ska vara enkelt att bo!

Det är viktigt att du känner dig trygg och välinformerad genom hela köpprocessen.

Carina Säll Nyproduktionssäljare
Carina Säll

Nyproduktionssäljare

Vill du veta vad din bostad är värd?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta mig för en fri muntlig värdering.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Mina pågående försäljningar
Visa alla 46
Mina tidigare försäljningar
Visa fler
Vill du veta vad din bostad är värd?
Boka fri värdering