Carina Säll - mäklare i Norrtälje

Min inriktning är nyproduktion som jag jobbat med sedan 2006. Jag är bosatt i vackra Roslagen sedan många år och här trivs jag fantastiskt bra. Stockholmare ursprungligen, men har även arbetat i fastighetsbranschen i Italien. Att möta och vägleda människor i sitt livs största beslut och affär är intressant, inspirerande och dagarna är fyllda av spännande möten. Varmt välkommen att kontakta mig!

Att köpa nyproduktion

När du köper en nybyggd lägenhet fattas beslutet oftast flera år innan inflyttning. Det är en speciell känsla att följa ett bygge och sätta en personlig prägel på sin egen lägenhet. När det är dags för inflyttning är det en härlig känsla att få "boa" in sig i något alldeles nytt.

Vi hjälper dig hela vägen

Vi värderar din nuvarande bostad och lägger ut den till försäljning vid rätt tidpunkt för att passa inflyttningen i din nya lägenhet. Det är vanligt att man lämnar en villa för att köpa en lättskött nyproducerad lägenhet. Många kommer även från annan ort och det känns bra att själv ha samma erfarenhet. Nyproducerade lägenheter är tillgänglighetsanpassade och har hiss. I många områden finns det tillgång till garage och gästlägenhet. Det ska vara enkelt att bo!

Det är viktigt att du känner dig trygg och välinformerad genom hela köpprocessen.

Vill du veta vad din bostad är värd?
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering idag.
Då får du även rådgivning om hur vi på bästa och tryggast vis hanterar en eventuell försäljning.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Boka värdering
Mina pågående försäljningar

Visa fler
Mina tidigare försäljningar

Visa fler
Mina kollegor på Mäklarhuset Norrtälje