Carina Säll - Nyproduktionssäljare i Norrtälje

Min inriktning är nyproduktion som jag jobbat med sedan 2006. Jag är bosatt i vackra Roslagen sedan många år och här trivs jag fantastiskt bra. Stockholmare ursprungligen, men har även arbetat i fastighetsbranschen i Italien. Att möta och vägleda människor i sitt livs största beslut och affär är intressant, inspirerande och dagarna är fyllda av spännande möten. Varmt välkommen att kontakta mig!

Att köpa nyproduktion

När du köper en nybyggd lägenhet fattas beslutet oftast flera år innan inflyttning. Det är en speciell känsla att följa ett bygge och sätta en personlig prägel på sin egen lägenhet. När det är dags för inflyttning är det en härlig känsla att få "boa" in sig i något alldeles nytt.

Vi hjälper dig hela vägen

Vi värderar din nuvarande bostad och lägger ut den till försäljning vid rätt tidpunkt för att passa inflyttningen i din nya lägenhet. Det är vanligt att man lämnar en villa för att köpa en lättskött nyproducerad lägenhet. Många kommer även från annan ort och det känns bra att själv ha samma erfarenhet. Nyproducerade lägenheter är tillgänglighetsanpassade och har hiss. I många områden finns det tillgång till garage och gästlägenhet. Det ska vara enkelt att bo!

Det är viktigt att du känner dig trygg och välinformerad genom hela köpprocessen.

  • Vill du veta vad din bostad är värd?
    Boka en kostnadsfri muntlig värdering, samt rådgivning med en av våra mäklare som är expert på ditt område.

    Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner personuppgiftspolicy och allmänna villkor.

  • Jag vill sälja min bostad nu!

    Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen av din bostad. Vi på Mäklarhuset vet vad som krävs för att göra en riktigt bra bostadsaffär.

    Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner personuppgiftspolicy och allmänna villkor.

Mina pågående försäljningar

Visa fler
Mina tidigare försäljningar

Visa fler
Mina kollegor på Mäklarhuset Norrtälje

Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.