Staffan Westerberg - mäklare i Norrtälje

4,9 av 5 i betyg på HittaMäklare (91 omdömen)

Vad är viktigt när man ska sälja sin bostad? Att hitta en engagerad och säljande fastighetsmäklare som jag som säljare och mina kunder har förtroende för. Jag heter Staffan och har arbetat många år med att förmedla fastigheter här i Norrtälje. Jag är född och uppvuxen strax söder om Norrtälje i skärgården och bor även i denna fantastiska miljö.

Kunskap

Jag kan Norrtälje och dess områden och med närheten till skärgården är jag också välbekant med öarna och våra vackra sjölägen. Vårt Roslagen erbjuder många olika boenden i form av villor, fritidshus, bostadsrätter, tomter och sjölägen vilket innebär ett roligt och omväxlande arbete, som kräver kunskap och engagemang.

Förtroende

Att engagera mig, få förtroendet av både säljare och köpare och skapa den optimala länken till ”affären” är min drivkraft. Mitt mål är att vara hjälpsam och lyhörd in för alla parter och med erfarenhet och personligt engagemang få er att känna er trygga genom hela försäljningsprocessen.

Förtroende och en trygg försäljningsprocess är viktigt

 • Vill du veta vad din bostad är värd?
  Boka en kostnadsfri muntlig värdering, samt rådgivning med en av våra mäklare som är expert på ditt område.

  Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner personuppgiftspolicy och allmänna villkor.

 • Jag vill sälja min bostad nu!

  Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen av din bostad. Vi på Mäklarhuset vet vad som krävs för att göra en riktigt bra bostadsaffär.

  Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner personuppgiftspolicy och allmänna villkor.

Staffan Westerberg, mäklare / delägare i Norrtälje
Staffan Westerberg

Fastighetsmäklare / Delägare

Nöjda kunder
4,9 av 5 i betyg på HittaMäklare.
Se vad kunderna säger om mig

 • Olof Engfeldt
  Stjärna Stjärna Stjärna Stjärna Stjärna
  1 år sedan
  Vi sålde via Mäklarhuset i Norrtälje och fick hjälp av Staffan Westerberg. Att han har flera decenniers erfarenhet som fastighetsmäklare i Roslagen märktes. Mycket proffsigt! Marknadsföringen och därefter budgivningen sköttes perfekt och i lagom takt. Högsta betyg! Rekommenderas definitivt.
  Publicerat på Google
 • Marianne Stahl
  Stjärna Stjärna Stjärna Stjärna Stjärna
  3 år sedan
  Vi har fått hjälp att avyttra vårt fritidshus av Staffan Westerberg på Mäklarhuset i Norrtälje. Har fungerat perfekt. Professionellt bemötande genom hela processen. Bra information i alla steg, snabb återkoppling. Vi är jättenöjda!
  Publicerat på Google
Mina tidigare försäljningar

Visa fler
Mina kollegor på Mäklarhuset Norrtälje

Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.