Din mäklare i Stockholms skärgård

Mäklarhuset Stockholms skärgårdBesöksadress

Kontoret i Vaxholm, Hamngatan 26 Kontoret i Österåker, Stationsvägen 8 Kontoret i Norrtälje, Sjötullsgatan 7

Välkommen till Mäklarhusets mäklare i skärgården. Här arbetar erfarna och engagerade fastighetsmäklare som är specialister på Stockholms skärgård. Vi säljer fastigheter året runt i skärgården, från Värmdö i söder till Norrtälje i norr. Vi säljer alla typer av fastigheter från skärgårdshemman till vackra sekelskifteshus, moderna villor eller charmiga fritidshus uppe på öarna. Varje fastighet är unik och det gemensamma är att de ligger på en ö i Stockholms skärgård eller sjönära. Vi har varit verksamma i skärgården över 15 år och har skapat ett unikt skärgårdskoncept. Vi kombinerar passion, lokalkännedom, kunskap och engagemang med modern teknik och marknadsföring för att göra din bostadsaffär till din bästa. Vi skräddarsyr varje försäljning och med vår marknadsföring når vi kunder på ett helt nytt sätt. Låter det intressant?

Oavsett om du ska värdera, köpa eller sälja din bostad så kan du alltid kontakta våra mäklare på Mäklarhuset Skärgård Välkommen!

MÄKLARE MED LOKAL FÖRANKRING I STOCKHOLMS SKÄRGÅRD

Alla våra skärgårdsmäklare bor själva i skärgården och brinner för livet man lever här. De har ett uppbyggt kontaktnät, kunskap om bryggservitut, strandskydd samt avstyckningar och vet vad som är viktigt vid en försäljning. Samtliga har tillgång till egen båt och rätt behörigheter för yrkesmässig trafik. De älskar att vara på sjön och göra affärer!

Kontakta något av våra sjönära mäklarkontor så hjälper vi dig att sälja eller värdera din skärgårdsfastighet eller att hitta ditt nya smultronställe. Våra kontor finns i Vaxholm, Österåker och Norrtälje. Varmt välkomna!

Vaxholm/Värmdö 08-541 310 50
Österåker 08-540 275 10
Norrtälje 0176-550 50

Mäklaruhset Stockholms skärgård


Hitta till oss


Stockholms skärgård Kontoret i Vaxholm, Hamngatan 26 Kontoret i Österåker, Stationsvägen 8 Kontoret i Norrtälje, Sjötullsgatan 7

Öppettider


Samtliga kontor har öppet mellan:
09.00 - 17.00

EN TRYGG START - BOKA FRI VÄRDERING


Att välja oss som din mäklare är ett tryggt val när du ska sälja eller värdera din bostad. Vi sätter alltid våra kunders önskemål och behov främst. Med vårt personliga engagemang och moderna sätt att arbeta med bostadsannonser och marknadsföring är vi övertygade om att våra mäklare kan hjälpa dig att sticka ut i bruset och träffa rätt spekulanter. Våra fastighetsmäklare i Stockholm skärgård hjälper dig till en lyckad affär!

Vi förmedlar och värderar alla slags bostäder som villor, fritidshus, lägenheter, radhus, tomter, nyproduktion och kommersiella fastigheter. Vi erbjuder fri muntlig värdering och rådgivning av din bostad.


Förbered din försäljning

Förbered din försäljning

Med vår kostnadsfria tjänst Förberedd hjälper vi dig att förbereda hela din försäljning så att du är redo när drömbostaden dyker upp.

Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.