Michelle Thöming - mäklare i Österåker

5 av 5 i betyg på HittaMäklare (3 omdömen)

Jag brinner för att mina medarbetare ska känna sig motiverade och ha de bästa förutsättningarna för att lyckas i sitt arbete. Motiverade och engagerade medarbetare tillsammans med innovativa lösningar är nyckeln till att våra kunder ska få den absolut bästa mäklartjänsten som finns i branschen. Mitt arbete är att se till att de förutsättningarna finns och utveckla inför framtiden.

Mäklarhuset Vaxholm/Österåker/Norrtälje/Skärgård

Vi är ett starkt team som alla vill göra det lilla extra för varje kund. Med kontor i Vaxholm, Österåker och Norrtälje täcker vi hela kuststräckan från Nämdö i söder upp till Singö i norr och kan hjälpa våra kunder att hitta ett boende i denna härliga miljö. Vi har specialutbildade mäklare för skärgård, nyproduktion och kommersiella fastigheter. Vårt mål är att överträffa våra kunders förväntan.

Innovativa lösningar för att optimera

Vi har den senaste och bästa tekniken för att kunna erbjuda smart marknadsföring, så att din bostad får den uppmärksamhet den förtjänar på en allt mer digital bostadsmarknad.

Motiverade medarbetare och innovativa lösningar ger nöjda kunder

  • Vill du veta vad din bostad är värd?
    Boka en kostnadsfri muntlig värdering, samt rådgivning med en av våra mäklare som är expert på ditt område.

    Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner personuppgiftspolicy och allmänna villkor.

  • Jag vill sälja min bostad nu!

    Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen av din bostad. Vi på Mäklarhuset vet vad som krävs för att göra en riktigt bra bostadsaffär.

    Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner personuppgiftspolicy och allmänna villkor.

Michelle Thöming VD/Fastighetsmäklare
Michelle Thöming

VD/Fastighetsmäklare

Nöjda kunder
5 av 5 i betyg på HittaMäklare.
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.