Mäklare i Norrtälje

David Carlsson

David Carlsson

David Carlsson

Fastighetsmäklare / Delägare

Mäklare i Norrtälje

David Carlsson

Hej! Jag heter David Carlsson och är född och uppväxt på Väddö, dit jag nu återvänt efter att ha arbetat några år i Stockholm. Att nu fått möjligheten att arbeta i 13 år på ”hemmaplan” är helt fantastiskt då jag tycker att en av de viktigaste egenskaperna hos en fastighetsmäklare är lokalkunskap.

Mer än 50 sålda hus på Väddö 2023

Min hemmaplan är områdena omkring Väddö, Rörvik, Vätö och givetvis Norrtälje stad. 2023 sålde jag mer än 50 hus på Väddö med omgivning, totalt har jag sålt mer än 750 hus på och omkring Väddö de senaste åren. De senaste tre åren har jag fått nya prisrekord i flera områden samt sålt det dyraste fritidshuset någonsin i kommunen. Nu arbetar vi i en mer utmanande marknad där erfarenhet och kunskap är ännu viktigare.

Driven som mäklare

Att arbeta som fastighetsmäklare är en livsstil och jag älskar mitt jobb. Jag är driven, tävlingsinriktad och målmedveten vilket gör att jag ger allt i varje affär. Mitt mål är att alltid finnas där för dig oavsett om du är köpare eller säljare, hjälpa dig med min mångåriga kunskap om området, fastigheter och framför allt fastighetsaffären.

Partner

Jag började arbeta som fastighetsmäklare i Norrtälje 2010 och är sedan några år även delägare i Mäklarhuset Norrtälje. Vi har de senaste sju åren sålt flest fritidshus och villor i kommunen och har en dominerande roll på marknaden, det naturliga förstahandsvalet.

"Jag är driven, tävlingsinriktad och målmedveten vilket gör att jag ger allt i varje affär!"
Google reviews
4.1

HittaMäklare
4.8Mäklare & medarbetare


Tommy Beijer

Fastighetsmäklare / Delägare
Talar även engelska.

Carina Säll

Nyproduktionssäljare
Talar även engelska, italienska.

Michelle Cardonius Friberg

Fastighetsmäklare / Delägare
Skärgårdsmäklare

Lena Sjöstedt

Fastighetsmäklare
Skärgårdsmäklare
Talar även engelska.

Kundrecensioner

4,1

Niklas Davidsson på Mäklarhuset var ett oerhört stöd i en komplicerad fastighetsaffärer. Jag kan varmt rekommendera honom.
Björn Widell

Hitta till oss


Mäklarhuset Norrtälje Sjötullsgatan 7 761 30 Norrtälje Fakturaadress: Box 12 186 21 Vallentuna

Förbered din försäljning

Förbered din försäljning

Med vår kostnadsfria tjänst Förberedd hjälper vi dig att förbereda hela din försäljning så att du är redo när drömbostaden dyker upp.

Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.