Tommy Beijer - mäklare i Norrtälje

Tommy Beijer heter jag och arbetar som fastighetsmäklare i Roslagen med fokus på Rådmansö, Harka och centrala Norrtälje. Detta är platser jag njuter av att få arbeta på och där jag känner mig hemma.

Aktiv vardag

Jag bor i Norrtälje och här lever jag ett aktivt liv både på jobbet och i mitt privatliv. Jag är tävlingsinriktad i det mesta och gillar att nå mina mål vilket är en stor fördel i mitt yrkesliv där jag alltid stävar efter att få nöjda kunder och ett högt slutpris. Jag lägger stort engagemang för att ge er den bästa försäljningsprocessen. Utanför jobbet hittar ni mig ofta i olika sportsammanhang, både där jag själv är aktiv men också som ungdomsledare.

  • Vill du veta vad din bostad är värd?
    Boka en kostnadsfri muntlig värdering, samt rådgivning med en av våra mäklare som är expert på ditt område.

    Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner personuppgiftsbehandling och allmänna villkor.

  • Jag vill sälja min bostad nu!

    Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen av din bostad. Vi på Mäklarhuset vet vad som krävs för att göra en riktigt bra bostadsaffär.

    Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner personuppgiftsbehandling och allmänna villkor.

Tommy Beijer, mäklare / delägare i Norrtälje
Tommy Beijer

Fastighetsmäklare / Delägare

Kontor: Norrtälje
Mina pågående försäljningar

Visa fler
Mina tidigare försäljningar

Visa fler
Mina kollegor på Mäklarhuset Norrtälje

Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.