Nänningevik 5

Nänningevik 5

Slutpris

3 500 000 kr


Rådmansö - Nänningevik— Norrtälje

Nänningevik 5


Slutpris
3 500 000 kr

Rådmansö - Nänningevik— Norrtälje

Villa i lantlig miljö nära havet!

På Rådmansö i Nenningevik ligger denna härliga fastighet med så många möjligheter. Varför inte möta våren här med möjlighet till en snabb inflytt.
Fastigheten erbjuder en villa på 122 kvm samt biarea 47 kvm (souterräng), uterum om 39 kvm med en altan som binder samman husen. Garage på 76 kvm där den fint grusade uppfarten har mycket bra parkeringsmöjligheter.
Stor tomt på 2 162 kvm med möjlighet att köpa till mark på 1 930 kvm i anslutning till till fastigheten.

Villan fördelar sig på 3 rum och kök varav två sovrum. Vardagsrum med plats för soffgrupp, öppen spis samt ett upphöjt golv där en större matplats passar utmärkt. Fullt rustat kök med en köksö där spisen är placerad, inbyggd ugn invid kylskåpet, vridbar braskamin för mysfaktor och uppvärmning samt utrymme för matplats. Badrummet har kakel och klinker med golvvärme, dusch med duschväggar, tvättställ samt wc. Mellan badrum och kök finns groventrè med ingång från baksidan av huset.
Ett av sovrummen har plats för enkelsäng och passar som barnrum, det större sovrummet där en vägg är borttagen har gott om plats för flera garderober samt en stor dubbelsäng och har utgång till den inglasade altanen men även utgång till balkongen i öster som är rustad med motordriven markis. På källarplan finns det två stora rum med klinker och golvvärme och en tvättstuga. Perfekt till förvaring eller användas som sovrum. Uterummet sätter inga gränser för användningsområdet, duka till fest, motionsrum, barnrum, övernattning, välj vad som passar er bäst. Ni kan enkelt öppna upp det nylagda golvet för att placera ut en jacuzzi.
Stort garage 76 kvm, även här är valen många hur ni vill använda denna yta. Hemmakontor, mindre verksamhet eller kanske som ett extra boende.

Nenningevik ligger strax utanför Södersvik på Rådmansö som erbjuder en av Roslagens bästa bagerier. Närheten till havet med vackra badplatser som Björköörn eller populära Riddersholm som ligger i ett naturreservat samt olika gårdar att besöka gör det till en mittpunkt att utgå ifrån i omtyckta Rådmansö.
Bussar går regelbundet en kort promenad från huset. Ni reser hit från Stockholm på ca 1 timme och ca 20 min från Norrtälje stadskärna.


Välkomna på visning!


Boarea/biarea
122/47 kvm
Driftkostnad
25 901 kr/år
Tomtarea
2 162 kvm
Rum
3 rum (2-4 sovrum)
Såld
2024-05-08

Mäklarhuset Norrtälje

Denna villa på Nänningevik såldes av oss 2024-05-08. Se alla våra försäljningar i Norrtälje samt även på Nänningevik.

Boka värdering

Tommy Beijer

Ansvarig mäklare
Talar även engelska.

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.