David Carlsson - mäklare i Norrtälje

Hej! Jag heter David Carlsson och är född och uppväxt på Väddö, dit jag nu återvänt efter att ha arbetat några år i Stockholm. Att nu fått möjligheten att arbeta 10 år på ”hemmaplan” är helt fantastiskt då jag tycker att en av de viktigaste egenskaperna hos en fastighetsmäklare är lokalkunskap.

Mer än 50 sålda hus på Väddö 2020

Min hemmaplan är områdena omkring Väddö, Rörvik, Vätö och givetvis Norrtälje stad. 2020 sålde jag drygt 66 hus i kommunen varav mer än 50 hus på Väddö med omgivning, totalt har jag sålt mer än 500 hus på och omkring Väddö de senaste åren.

Driven som mäklare

Att arbeta som fastighetsmäklare är en livsstil och jag älskar mitt jobb. Jag är driven, tävlingsinriktad och målmedveten vilket gör att jag ger allt i varje affär. Mitt mål är att alltid finnas där för dig oavsett om du är köpare eller säljare, hjälpa dig med min mångåriga kunskap om området, fastigheter och framför allt fastighetsaffären.

Partner

Jag började arbeta som fastighetsmäklare i Norrtälje 2010 och är sedan några år även delägare i Mäklarhuset Norrtälje. Vi har de senaste fem åren sålt flest fritidshus och villor i kommunen och har en dominerande roll på marknaden, det naturliga förstahandsvalet.

Jag är driven, tävlingsinriktad och målmedveten vilket gör att jag ger allt i varje affär!

David Carlsson Fastighetsmäklare / Delägare
David Carlsson

Fastighetsmäklare / Delägare

Nöjda kunder
4,8 av 5 i betyg på HittaMäklare.
Vill du veta vad din bostad är värd?
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering idag.
Då får du även rådgivning om hur vi på bästa och tryggast vis hanterar en eventuell försäljning.
Denna webbplats är skyddad av reCAPTCHA och Googles sekretesspolicy och användarvillkor gäller.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Boka värdering
Mina tidigare försäljningar

Visa fler
Mina kollegor på Mäklarhuset Norrtälje