David Carlsson

Hej! Jag heter David Carlsson och är född och uppväxt på Väddö, dit jag nu återvänt efter att ha arbetat några år i Stockholm. Att nu fått möjligheten att arbeta 9 år på ”hemmaplan” är helt fantastiskt då jag tycker att en av de viktigaste egenskaperna hos en fastighetsmäklare är lokalkunskap.

Mer än 50 sålda hus på Väddö 2018

Min hemmaplan är områdena omkring Väddö, Rörvik, Vätö och givetvis Norrtälje stad. 2018 sålde jag drygt 60 hus i kommunen varav mer än 50 hus på Väddö med omgivning, totalt har jag sålt mer än 400 hus på och omkring Väddö de senaste åren.

Driven som mäklare

Att arbeta som fastighetsmäklare är en livsstil och jag älskar mitt jobb. Jag är driven, tävlingsinriktad och målmedveten vilket gör att jag ger allt i varje affär. Mitt mål är att alltid finnas där för dig oavsett om du är köpare eller säljare, hjälpa dig med min mångåriga kunskap om området, fastigheter och framför allt fastighetsaffären.

Nöjdast kunder

När du nu ska göra ditt livs affär, låt mig tryggt lotsa dig igenom den från första besök till avslutad affär på enklaste och smidigaste sätt. Mäklarhuset har haft Sveriges nöjdaste kunder ÅTTA år i rad 2008-2015 enligt SKI.

Jag är driven, tävlingsinriktad och målmedveten vilket gör att jag ger allt i varje affär!

David Carlsson Fastighetsmäklare
David Carlsson

Fastighetsmäklare

Vill du veta vad din bostad är värd?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta mig för en fri muntlig värdering.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Så här nöjda är mina kunder

David har 4,8 av 5 i betyg på HittaMäklare

Läs alla 104 omdömen
Mina pågående försäljningar
Mina tidigare försäljningar
Visa fler
Vill du veta vad din bostad är värd?
Boka fri värdering