David Carlsson - mäklare i Norrtälje

Hej! Jag heter David Carlsson och är född och uppväxt på Väddö, dit jag nu återvänt efter att ha arbetat några år i Stockholm. Att nu fått möjligheten att arbeta över 12 år på ”hemmaplan” är helt fantastiskt då jag tycker att en av de viktigaste egenskaperna hos en fastighetsmäklare är lokalkunskap.

Mer än 60 sålda hus på Väddö 2022

Min hemmaplan är områdena omkring Väddö, Rörvik, Vätö och givetvis Norrtälje stad. 2022 sålde jag cirka 60 hus i kommunen varav mer än 50 hus på Väddö med omgivning, totalt har jag sålt mer än 700 hus på och omkring Väddö de senaste åren. De senaste två åren har jag fått nya prisrekord i flera områden samt sålt det dyraste fritidshuset någonsin i kommunen. Nu arbetar vi i en mer utmanande marknad där erfarenhet och kunskap är ännu viktigare.

Driven som mäklare

Att arbeta som fastighetsmäklare är en livsstil och jag älskar mitt jobb. Jag är driven, tävlingsinriktad och målmedveten vilket gör att jag ger allt i varje affär. Mitt mål är att alltid finnas där för dig oavsett om du är köpare eller säljare, hjälpa dig med min mångåriga kunskap om området, fastigheter och framför allt fastighetsaffären.

Partner

Jag började arbeta som fastighetsmäklare i Norrtälje 2010 och är sedan några år även delägare i Mäklarhuset Norrtälje. Vi har de senaste sju åren sålt flest fritidshus och villor i kommunen och har en dominerande roll på marknaden, det naturliga förstahandsvalet.

Jag är driven, tävlingsinriktad och målmedveten vilket gör att jag ger allt i varje affär!

  • Vill du veta vad din bostad är värd?
    Boka en kostnadsfri muntlig värdering, samt rådgivning med en av våra mäklare som är expert på ditt område.

    Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner personuppgiftspolicy och allmänna villkor.

  • Jag vill sälja min bostad nu!

    Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen av din bostad. Vi på Mäklarhuset vet vad som krävs för att göra en riktigt bra bostadsaffär.

    Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner personuppgiftspolicy och allmänna villkor.

David Carlsson, mäklare / delägare i Norrtälje
David Carlsson

Fastighetsmäklare / Delägare

Mina tidigare försäljningar

Visa fler
Mina kollegor på Mäklarhuset Norrtälje

Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.