Michelle Cardonius Friberg - mäklare i Norrtälje

4,7 av 5 i betyg på HittaMäklare (128 omdömen)

Hej, mitt namn är Michelle! Jag är en glad Rospigg med mitt hjärta i Roslagens Skärgård, uppväxt i centrala Norrtälje och idag är jag skärgårdsbo ut mot Kapellskär. Rådmansöområdet är min hemmaplan och där kan jag på bästa sätt ge mina kunder lokalkännedom. Med stor drivkraft, massvis med engagemang och en pigg syn på marknaden hjälper jag dig till en smidig och lyckad försäljning!

Nöjda kunder ger bra affärer

Jag möter både köpare och säljare med inställningen att ni ska vara så nöjda med mig att ni rekommenderar mig en extra gång. För det krävs att alla parter känner trygghet och att jag vägleder dig igenom hela affären. Jag lyssnar noga på detaljer för att kunna bemöta varje önskemål med omtanke. Letar du nytt boende eller går du i säljtankar är du välkommen att vända dig till mig.

Fördelar

- Fokuserar på hemmaplan dvs Norrtälje stadskärna ut mot Kapellskär, Frötuna och Rådmansö med omnejd - Egen båt med intyg Fartygsbefäl klass VIII - Marknadens bästa digitala marknadsföring Smart digital - Vi på Mäklarhuset Norrtälje har sålt flest villor och fritidshus för 6:e året i rad

Det är skillnaden som gör skillnaden

  • Vill du veta vad din bostad är värd?
    Boka en kostnadsfri muntlig värdering, samt rådgivning med en av våra mäklare som är expert på ditt område.

    Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner personuppgiftspolicy och allmänna villkor.

  • Jag vill sälja min bostad nu!

    Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen av din bostad. Vi på Mäklarhuset vet vad som krävs för att göra en riktigt bra bostadsaffär.

    Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner personuppgiftspolicy och allmänna villkor.

Michelle Cardonius Friberg Fastighetsmäklare / Delägare
Michelle Cardonius Friberg

Fastighetsmäklare / Delägare / Föräldraledig

Nöjda kunder
4,7 av 5 i betyg på HittaMäklare.
Mina tidigare försäljningar

Visa fler
Mina kollegor på Mäklarhuset Norrtälje