Mäklare i Norrtälje

Staffan Westerberg

Staffan Westerberg

Staffan Westerberg

Fastighetsmäklare / Delägare

Mäklare i Norrtälje

Staffan Westerberg

Vad är viktigt när man ska sälja sin bostad? Att hitta en engagerad och säljande fastighetsmäklare som jag som säljare och mina kunder har förtroende för. Jag heter Staffan och har arbetat många år med att förmedla fastigheter här i Norrtälje. Jag är född och uppvuxen strax söder om Norrtälje i skärgården och bor även i denna fantastiska miljö.

Kunskap

Jag kan Norrtälje och dess områden och med närheten till skärgården är jag också välbekant med öarna och våra vackra sjölägen. Vårt Roslagen erbjuder många olika boenden i form av villor, fritidshus, bostadsrätter, tomter och sjölägen vilket innebär ett roligt och omväxlande arbete, som kräver kunskap och engagemang.

Förtroende

Att engagera mig, få förtroendet av både säljare och köpare och skapa den optimala länken till ”affären” är min drivkraft. Mitt mål är att vara hjälpsam och lyhörd in för alla parter och med erfarenhet och personligt engagemang få er att känna er trygga genom hela försäljningsprocessen.

"Förtroende och en trygg försäljningsprocess är viktigt"
Google reviews
4.1

HittaMäklare
4.9Mäklare & medarbetare


Tommy Beijer

Fastighetsmäklare / Delägare
Talar även engelska.

Carina Säll

Nyproduktionssäljare
Talar även engelska, italienska.

Michelle Cardonius Friberg

Fastighetsmäklare / Delägare
Skärgårdsmäklare

Lena Sjöstedt

Fastighetsmäklare
Skärgårdsmäklare
Talar även engelska.

Kundrecensioner

4,1

Vi sålde via Mäklarhuset i Norrtälje och fick hjälp av Staffan Westerberg. Att han har flera decenniers erfarenhet som fastighetsmäklare i Roslagen märktes. Mycket proffsigt! Marknadsföringen och därefter budgivningen sköttes perfekt och i lagom takt. Högsta betyg! Rekommenderas definitivt.
Olof Engfeldt
Vi har fått hjälp att avyttra vårt fritidshus av Staffan Westerberg på Mäklarhuset i Norrtälje. Har fungerat perfekt. Professionellt bemötande genom hela processen. Bra information i alla steg, snabb återkoppling. Vi är jättenöjda!
Marianne Stahl

Hitta till oss


Mäklarhuset Norrtälje Sjötullsgatan 7 761 30 Norrtälje Fakturaadress: Box 12 186 21 Vallentuna

Förbered din försäljning

Förbered din försäljning

Med vår kostnadsfria tjänst Förberedd hjälper vi dig att förbereda hela din försäljning så att du är redo när drömbostaden dyker upp.

Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.