Pär Johnsson
Pär Johnsson
Fastighetsmäklare / Delägare
Kontor
Mäklare i Norrtälje

Pär Johnsson

Mitt namn är Pär, jag bor och är uppvuxen mitt emot Barnens Ö på Väddö. Jag har jobbat med försäljning under hela min yrkesverksamma karriär. 2008 tog jag beslutet att utbilda mig till fastighetsmäklare och jobbade flera år på Mäklarhuset i Täby/Vallentuna och sedan 2018 på Mäklarhuset Norrtälje.

Bred kunskap inom förmedling

Min inriktning är fritidshus, villor, gårdar samt bostadsrätter. Jag har även jobbat med försäljning av nyproducerade fritidshus som gör att jag även besitter en gedigen kunskap inom byggnadsteknik. Hösten 2018 blev jag erbjuden att gå in som partner i Mäklarhuset Norrtälje och kände en stor glädje och stolthet av att bli en del av detta fantastiska kontor.

Målmedveten

Jag är en målmedveten och lyhörd mäklare med stort engagemang som alltid vill finnas där för dig, oavsett om du är säljare eller köpare. Med min långa erfarenhet av försäljning, fastigheter, nyproduktion och med stöd av den enorma kunskap vi besitter på Mäklarhuset hoppas jag få hjälpa er genom er bostadsaffär.

Kontaktinformation

Tveka inte att höra av er till mig. Kontakta mig på 0708-26 11 56 eller maila mig på par.johnsson@maklarhuset.se Väl mött!

"Med min breda kunskap och kompetens hjälper jag er genom försäljningsprocessen"
Google reviews
3.8
Mäklare & medarbetare


Tommy Beijer
Fastighetsmäklare / Delägare
Talar Svenska, English

Michelle Cardonius Friberg
Fastighetsmäklare / Delägare
Skärgårdsmäklare

Kundrecensioner

3,8

Kan varmt rekommendera Pär Johnsson på Mäklarhuset i Norrtälje. En trevlig och professionell mäklare som kan marknaden i Norrtälje.
OlaEde

Hitta till oss


Mäklarhuset Norrtälje Sjötullsgatan 7 761 30 Norrtälje Fakturaadress: Box 12 186 21 Vallentuna

Förbered din försäljning

Förbered din försäljning

Med vår kostnadsfria tjänst Förberedd hjälper vi dig att förbereda hela din försäljning så att du är redo när drömbostaden dyker upp.