Linda Zetterström - Kontorschef i Norrtälje

Mitt namn är Linda Zetterström och jag har arbetat på Mäklarhuset sedan 2008. Jag är född och uppvuxen i Norrtälje och känner därför till kommunen väl.

Hög servicenivå

Att arbeta inom fastighetsbranschen är fantastiskt roligt och varierande, ingen dag är den andra lik. Jag är kontorschef på Mäklarhuset i Norrtälje och tillsammans med mitt fantastiska team gör vi allt för att du ska vara 100% nöjd vare sig du är säljare, köpare eller spekulant. Jag är restaurangutbildad med flera års erfarenhet i ryggen, det gör att jag har höga krav på servicenivån.

Att få våra säljare och köpare att känna sig trygga hos oss tycker jag är A och O.

  • Vill du veta vad din bostad är värd?
    Boka en kostnadsfri muntlig värdering, samt rådgivning med en av våra mäklare som är expert på ditt område.

    Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner personuppgiftspolicy och allmänna villkor.

  • Jag vill sälja min bostad nu!

    Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen av din bostad. Vi på Mäklarhuset vet vad som krävs för att göra en riktigt bra bostadsaffär.

    Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner personuppgiftspolicy och allmänna villkor.

Mina kollegor på Mäklarhuset Norrtälje

Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.