Östermans väg 15

Östermans väg 15

Slutpris

1 245 000 kr


Hysängen— Yxlan— Norrtälje

Östermans väg 15


Slutpris
1 245 000 kr

Hysängen— Yxlan— Norrtälje

Hysängen - fritidshus med högt och bra läge

Trevlig fritidshus med härligt, lugnt läge och med närhet till havet. Tomten ligger högt med vackra berghällar som på ett naturligt sätt kombinerats med tallskog och blåbärsris till en vacker helhet. En otroligt rofylld miljö.

Bra planlösning med vardagsrum, sovrum samt kök med intilliggande matdel. Ett härligt altandäck mot vattnet där man kan njuta hela dagen till långt in på kvällen. Under huset finns det förråd. I anslutning till huset finns en utedusch. På fastigheten finns det även ett isolerat gästhus samt ett utedass.

Till vattnet är det ca 500 m där det finns 2 st badbryggor. Här finns även en grillplats där du kan njuta av vackra solnedgångar. Har man egen båt finns möjlighet att hyra en plats av föreningen. På området finns även en fotbollsplan , lekplats och möjlighet till låneböcker/filmer. Här ordnar man också midsommarfirande. Se vidare föreningens hemsida www.hysangen.se

Närmaste affär ligger vid Köpmanholm ca 10 min från huset. Alternativt finns större välsorterad livsmedelsaffär på Blidö. Buss till Norrtälje flera gånger dagligen ca 1300 m från huset.

Välkommen på visning!


Boarea
30 kvm
Driftkostnad
14 500 kr/år
Tomtarea
2 299 kvm
Rum
2 rum (1 sovrum)
Såld
2020-04-15

Mäklarhuset Norrtälje

Denna villa på Östermans Väg såldes av oss 2020-04-15. Se alla våra försäljningar i Yxlan samt även på Östermans Väg.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.