Niklas Davidsson - mäklare i Norrtälje

Hej och varmt välkommen, mitt namn är Niklas Davidsson och jag har arbetat som fastighetsmäklare sedan 2019. Jag har sålt allt från bostadsrätter, fritidshus, villor till tomter. Jag bor och är uppvuxen i norra delen av Norrtälje kommun.

Driven, lyhörd och noggrann fastighetsmäklare med snabb återkoppling!

Mitt fokus i en bostadsaffär är ni, kunderna. Jag har ett genuint intresse i att du som köpare eller säljare ska uppleva god service och trygghet genom er bostadsaffär. Att vara påläst, inlyssnande samt driven skapar en perfekt dynamik i en bostadsaffär. Jag möter både köparen och säljarens förväntan, frågor och krav kring en bostadsaffär. Att ge allt i varje affär är något jag lägger mycket vikt i och att kunna få dig att vilja rekommenderar mig vidare till nära och kära är mitt mål med varje affär. Att vara tillgänglig och att ge snabb återkoppling är mitt signum! Kort och gott så lämnar jag inget åt slumpen i mina affärer.

Lokalkännedom

Att få förmedla fastigheter och bostäder på min ”hemmaplan” betyder mycket för mig och jag ser det som en ynnest. Att känna till ortens alla smultronställen och allmän service ger mig en styrka i att sälja på ”hemmaplan”, jag säljer inte in enbart bostaden utan ävenområdet vilket kan vara avgörande av ett bostadsköp. Ring eller mejla mig om du vill ha råd eller hjälp med just din bostadssituation

 • Vill du veta vad din bostad är värd?
  Boka en kostnadsfri muntlig värdering, samt rådgivning med en av våra mäklare som är expert på ditt område.

  Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner personuppgiftsbehandling och allmänna villkor.

 • Jag vill sälja min bostad nu!

  Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen av din bostad. Vi på Mäklarhuset vet vad som krävs för att göra en riktigt bra bostadsaffär.

  Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner personuppgiftsbehandling och allmänna villkor.

Niklas Davidsson, mäklare / delägare i Norrtälje
Niklas Davidsson

Fastighetsmäklare / Delägare

Kontor: Norrtälje
Se vad kunderna säger om mig

 • Laura Muñoz Sancho
  Stjärna Stjärna Stjärna Stjärna
  5 månader sedan
  Det tar lite tid för att kunna sälja min lägenhet, fick en -16% mindre av Utgångspris, men jag var glad med Niklas som min mäklare. Jag kan rekommendera dem, jag kanske hade inte tur, tid/plats eller situation med höga räntor m.m. ⭐️⭐️⭐️⭐️
  Publicerat på Google
Mina pågående försäljningar

Visa fler
Mina tidigare försäljningar

Visa fler
Mina kollegor på Mäklarhuset Norrtälje

Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.