Mäklare i Norrtälje

Maria Strömbäck

Maria Strömbäck

Maria Strömbäck

Fastighetsmäklare / Delägare

Kontor
Norrtälje

Mäklare i Norrtälje

Maria Strömbäck

På Mäklarhuset jobbar vi med fokusområden, vi är experter på olika områden. Jag har fått äran att jobba på Rådmansö med omnejd, jag har haft många försäljningar på bla, Håtö, Baltora, Båtsviken och i Västanvik. Det här gör att jag kan sälja in området lika bra som jag kan sälja in din fastighet. Det handlar om en helhet för att få till den bästa försäljningen, och det här är en stor del av det.

Den bästa marknadsföringen i kombination med den mest engagerade mäklaren.

Helheten, med en lokal mäklare, Mäklarhusets försäljningsupplägg samt den absolut bästa marknadsföringen, gör att du som kund kan känna att vi gjort allt för att få till den bästa försäljningen! Jag är stolt och tacksam över att få jobba med det jag gör. Du är varmt välkommen att höra av dig till mig!

Nöjda kunder

Det bästa betyg jag kan få är när tidigare kunder anlitar mig igen eller rekommenderar mig till vänner och bekanta som ska byta bostad. Om du funderar på att köpa eller sälja bostad är du varmt välkommen att kontakta mig så tar vi tillsammans fram ett upplägg som fungerar bäst för dig och din situation.

"Mitt motto är att du ska känna att vi gjort allt för att få till den bästa försäljningen för just dig. "
Google reviews
4.1

HittaMäklare
4.8Mäklare & medarbetare


Tommy Beijer

Fastighetsmäklare / Delägare
Talar även engelska.

Carina Säll

Nyproduktionssäljare
Talar även engelska, italienska.

Michelle Cardonius Friberg

Fastighetsmäklare / Delägare
Skärgårdsmäklare

Lena Sjöstedt

Fastighetsmäklare
Skärgårdsmäklare
Talar även engelska.

Kundrecensioner

4,1

Jag har fått hjälp med både frågor inför försäljning och försäljning av hus från Mäklarhuset. Maria Strömbäck har varit grym, alltid serviceinriktad, snabb och gjort allt för att det ska fungera så bra, tryggt och enkelt som möjligt för oss. Jag rekommenderar verkligen Maria och mäklarhuset när ni ska sälja!
Sofia E
Jag kan starkt rekommendera Mäklarhuset i Norrtälje och mäklaren Maria Strömbäck. Vi fick fantastisk hjälp vid försäljningen av min farmors hus. Maria lotsade oss med trygg hand genom hela processen och var både varm och professionell! 5/5!
Johanna Olson

Hitta till oss


Mäklarhuset Norrtälje Sjötullsgatan 7 761 30 Norrtälje Fakturaadress: Box 12 186 21 Vallentuna

Förbered din försäljning

Förbered din försäljning

Med vår kostnadsfria tjänst Förberedd hjälper vi dig att förbereda hela din försäljning så att du är redo när drömbostaden dyker upp.

Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.