Maria Strömbäck - mäklare i Norrtälje

4,9 av 5 i betyg på HittaMäklare (43 omdömen)

Maria heter jag och jobbar som fastighetsmäklare på Mäklarhuset här i Norrtälje. Jag är född och uppvuxen i Norrtälje och älskar min stad och dess omgivningar. Jag brinner för mitt yrke som mäklare och har alltid som mål att genomföra snabba och smidiga bostadsaffärer samt att få nöjda kunder. En viktig del i det är att jag är tydlig, informativ och återkopplar snabbt efter t.ex genomförd visning.

Nöjda kunder

Det bästa betyg jag kan få är när tidigare kunder anlitar mig igen eller rekommenderar mig till vänner och bekanta som ska byta bostad. Om du funderar på att köpa eller sälja bostad är du varmt välkommen att kontakta mig så tar vi tillsammans fram ett upplägg som fungerar bäst för dig och din situation.

Hög målsättning, nöjda kunder och vara den bästa fastighetsmäklaren är mitt motto!

  • Vill du veta vad din bostad är värd?
    Boka en kostnadsfri muntlig värdering, samt rådgivning med en av våra mäklare som är expert på ditt område.

    Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner personuppgiftspolicy och allmänna villkor.

  • Jag vill sälja min bostad nu!

    Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen av din bostad. Vi på Mäklarhuset vet vad som krävs för att göra en riktigt bra bostadsaffär.

    Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner personuppgiftspolicy och allmänna villkor.

Maria Strömbäck Fastighetsmäklare / Delägare
Maria Strömbäck

Fastighetsmäklare / Delägare

Kontor: Norrtälje
Nöjda kunder
4,9 av 5 i betyg på HittaMäklare.
Mina pågående försäljningar

Visa fler
Mina tidigare försäljningar

Visa fler
Mina kollegor på Mäklarhuset Norrtälje