Maria Strömbäck - mäklare i Norrtälje

Maria heter jag och jobbar som fastighetsmäklare på Mäklarhuset här i Norrtälje. Jag har varit mäklare i 14 år och har specialiserat mig på mitt älskade Rådmansö, där jag är uppvuxen. Rådmansö och dess omgivningar kan jag utan och innan och med det kan jag ge alla mina kunder tips på allt lokalt som där finns att upptäcka, en enorm styrka för både dig som säljare och köpare.

Roslagens bästa marknadsföring!

Helheten, med en lokal mäklare, Mäklarhusets försäljningsupplägg samt den absolut bästa marknadsföringen, gör att du som kund kan känna att vi gjort allt för att få till den bästa försäljningen! Jag är stolt och tacksam över att få jobba med det jag gör. Du är varmt välkommen att höra av dig till mig!

Nöjda kunder

Det bästa betyg jag kan få är när tidigare kunder anlitar mig igen eller rekommenderar mig till vänner och bekanta som ska byta bostad. Om du funderar på att köpa eller sälja bostad är du varmt välkommen att kontakta mig så tar vi tillsammans fram ett upplägg som fungerar bäst för dig och din situation.

Hög målsättning, nöjda kunder och vara den bästa fastighetsmäklaren är mitt motto!

  • Vill du veta vad din bostad är värd?
    Boka en kostnadsfri muntlig värdering, samt rådgivning med en av våra mäklare som är expert på ditt område.

    Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner personuppgiftsbehandling och allmänna villkor.

  • Jag vill sälja min bostad nu!

    Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen av din bostad. Vi på Mäklarhuset vet vad som krävs för att göra en riktigt bra bostadsaffär.

    Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner personuppgiftsbehandling och allmänna villkor.

Maria Strömbäck, mäklare / delägare i Norrtälje
Maria Strömbäck

Fastighetsmäklare / Delägare

Kontor: Norrtälje
Mina pågående försäljningar

Visa fler
Mina tidigare försäljningar

Visa fler
Mina kollegor på Mäklarhuset Norrtälje

Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.