Roslagsgatan 27 B, 1 tr / Centrala Norrtälje / Norrtälje

Fantastisk etta i husets torndel med dubbeldörrar ut till balkongen

Slutpris
1 335 000 kr
Boarea
34 kvm
Avgift
2 686 kr/mån
Rum
1 rum
Våning
2 av 4 (Hiss finns)
Såld
2019-07-17
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Roslagsgatan såldes av oss 2019-07-17. Se alla våra försäljningar i Norrtälje samt även på Roslagsgatan

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Centrala Norrtälje är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Vänligen kontakta Carina Säll för information och visning: 070 294 31 38. Välkommen till en makalöst fin etta som ligger med absolut toppenläge i husets vackra torndel. Väldisponerade 34 m² med snygga och stilrena materialval med kök från Ballingslöv och vitvaror från Siemens. Stort härligt helkaklat badrum med öppningsbart fönster och kombinerad tvättmaskin med torktumlare. Ljus färgsättning i hela lägenheten med trivsam atmosfär och luftiga lättmöblerade ytor. Fint ljusinsläpp från vackra spröjsade fönster och dubbeldörrar som öppnar upp mot balkongen. Här erbjuds ett nytt och bekvämt boende i stilfull fastighet färdigställd 2018 utsedd till Sveriges vackraste nyproducerade hus. Garage finns komfortabelt i huset med hiss hela vägen ner. I garageplan finns även förråd som tillhör lägenheten. Norrtäljes mysiga stadskärna med sitt utbud av handel, restauranger och fin stadsmiljö ligger inom bara några minuters gångavstånd. Praktiskt promenadavstånd till busstationen med avgångar till bl.a. Stockholm, Uppsala och Arlanda. Här är det lätt att bo med närhet till allt, nytt och bekvämt där du blir den första som flyttar in. Missa inte denna verkligt fina etta som är något utöver det vanliga, varmt välkommen på visning !

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten

Hemmaliv


Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.