Vill du veta vad din bostad är värd?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Ett smartare val på Singö/Fogdö

Mäklarhuset i Norrtälje är lokala entreprenörer och bostadsspecialister. Vi har lång erfarenhet och är kända för vår höga kundnöjdhet, vårt breda kontaktnät, vår lokalkännedom och smarta verktyg som leder till lyckade bostadsaffärer.

Vi kan Singö/Fogdö

Hörnängen har en mycket barnvänlig badplats med sandbotten. I området finns fina promenadvägar och motionsslingor. Nära affär och SL buss mot Grisslehamn, Norrtälje och Stockholm.

I Backbyn finns simskola för barn, på Fogdö finns en laxodling där du kan handla färsk lax i alla former.

I Grisslehamn finns mataffär (apoteks- och systembolagsombud), kiosk/grill (ATG-ombud), fiskaffärer, restauranger, hotell med spa, gym, pubar, museum samt färjetrafik till Eckerö på Åland. Du kan ta en tur fram och tillbaka över dagen och äta gott.
SL-buss som går till Tekniska högskolan från Grisslehamn.

Albert Engström, med sin enorma produktion av bl. a. karaktäristiska Rospiggar i form av både teckningar och historier, levde och verkade i Grisslehamn. Hans bostad är nu ett museum och ligger i närheten av hans ateljé - som också är ett sjömärke för sjöfarande på Ålands hav.

Grisslehamn kan även liknas vid ett sommarparadis med bad och övriga aktiviteter vid Ålands hav. Flera badplatser finns på gång- och cykelavstånd. GMSS anordnar kurser för segelbåt och olika jolletyper. På närliggande tennisbanor finns en aktiv klubb med utbildningsverksamhet. Varje år genomförs Postrodden med gamla bruksbåtar vilka rors och seglas mellan posthusen i Grisslehamn och Eckerö. En stor folkfest.

Vi har nöjdare kunder

Mäklarhuset är det mäklarföretag som toppat Svensk Kvalitetsindex flest gånger i branschen. Det är vi stolta över, eftersom det visar att vi sätter kunderna främst. Hos oss ska du vara trygg med att få en personlig, nära och dedikerad service.

Vi erbjuder smarta verktyg för en lyckad bostadsaffär

Allt mer avgörs på nätet. Därför har vi på Mäklarhuset utvecklat lösningar som optimerar upplevelsen online. Bland annat digitalt optimerade annonser, virtuella visningar och Mäklarhuset smart annonsering som med intelligent teknik matchar dig mot rätt typ av spekulanter. Totalt sett hjälper det våra kunder att nå fler och sticka ut i bruset.

Aktuella försäljningar
Visa alla 116
Tidigare försäljningar
Visa fler
Våra mäklare & medarbetare
Nyproduktion
Slutsåld nyproduktion
Vill du veta vad din bostad är värd?
Boka fri värdering