Gammelbyn, Östhammar

Gammelbyn, Östhammar

Pris

985 000 – 1 825 000 kr
Östhammar — Bostadsrätter

Gammelbyn, Östhammar


Pris
985 000 – 1 825 000 kr

Östhammar — Bostadsrätter
Välkommen till säljstart av vårt nya område Gammelbyn i Östhammar - söndag den 16 juni kl 13-14!

I Gammelbyn, intill det nya villaområdet som de senaste åren har fyllts med familjer planerar Credentia för 34 lägenheter i tre tvåplanshus. På tomten kommer berget i det norra hörnet finnas kvar, och tillsammans med tallarna skapa lugna och trivsamma bostäder med naturen som allra närmsta granne.


Avgift
3 394 – 5 832 kr
Boarea
35 – 74 kvm
Antal rum
1 – 3 rok
Preliminär inlyttning
2026
Upplåtelseform
Bostadsrätter
Försäljningsstart
2024-06-16
Status
Försäljning pågår
Etapp
1 av 2
Antal objekt
34


Beskrivning

01

De planerade bostäderna kommer fördelas över tre huskroppar i två plan med loftgångar och fasader med panel. Bostäderna kommer vara ytteffektiva och prisvärda ettor, tvåor och treor. Perfekta för det första boendet eller för dig som är trött på all skötsel ett större hus kräver. Eller varför inte ett hem och en trygg borg för den lilla familjen? Välj mellan att bo en trappa upp med balkong eller i markplan med egen uteplats. Perfekt för dig som älskar odling!

Gammelbyn bygger på visionen om ett småskaligt projekt som passar in fint till befintlig bebyggelse och natur.

Arkitektens ord:

Gammelbyn är ett charmigt område med en historia som sträcker sig hela vägen tillbaka till 1400-talet. Östhammar är en klassisk småstad i Uppland som blomstrar på sommaren.

Här har vi, tillsammans med Credentia tagit fram tre flerfamiljshus i utkanten av det uppvuxna villaområdet.

I de tre byggnaderna finns en stor blandning av lägenhetstyper 1-3 rum och kök. Den öppna planlösningen mellan köket och vardagsrummet erbjuder en luftig och ljus känsla samtidigt som rummet både får utrymme till att bli både socialt och praktiskt. Alla bostäder får dagsljus från båda sidor av byggnaden. Varje bostad kommer ha en stor balkong eller uteplats för sena sommarkvällar. Fasaderna kläs med panel i klassisk grön, ljusgrå och brun färg.

Berget i det norra hörnet kommer bevaras, och tillsammans med tallarna skapa ett lugn till bostäderna som får naturen som allra närmsta granne. Här finns något som passar alla oavsett var du är i livet.

Jag hoppas att du ska trivas i ditt nya hem! - Hamid Varasteh, Uppdragsansvarig arkitekt


02
Tomtbeskrivning

Husen ligger på naturtomt där träd och berg är bevarade.


03
Service och kommunikationer

Du som pendlar till Uppsala eller arbetar i Forsmark kommer snart upptäcka att området har mycket bra kommunikationer, oavsett om du tar bilen eller bussen.

DESTINATION RESTID
Uppsala - 43 min
Forsmark - 18 min
Gävle - 76 min


04
Områdesbeskrivning

I GAMMELBYN, INTILL DET nya villaområdet som de senaste åren har fyllts med familjer planerar Credentia för 34 lägenheter i tre tvåplanshus. Välj mellan att bo en trappa upp med balkong eller i markplan och då få din egen uteplats. Perfekt för dig som älskar odling!

Här gör sig naturen ständigt påmind. Den glittrande Östhammarsfjärden i öst tar dig vidare ut i skärgården. Elljusspåret och härliga skogar bjuder in till motion, svampplockning och lek för de små. Intill stadskärnan ligger Sjötorget. En perfekt plats för picnick!

Här finns även lekpark, skateramp och beachvolleyplan. På behagligt avstånd har du ett handelsområde med flera butiker för matvaror, möbler och heminredning.

Förskolan Marieberg och Kristinelundskolan med klasser för F-3 ligger några minuter promenad bort. För de större barnen finns mellan- och högstadieskolan Frösåkersskolan.


05
Vägbeskrivning

https://kartor.eniro.se/s/Ringv%C3%A4gen,%204,%20%C3%96STHAMMAR


06
Övrigt

Credentia2 - hållbart,prisvärt & yteffektivt.
VI VILL ATT FLER ska få möjlighet att äga sin bostad. Att fler ska få upptäcka alla fördelar med att bo nytt. I vårt koncept Credentia Kvadrat är det viktigt för oss att utgå från dig som ska bo i husen som vi utvecklar, så att du ska trivas och må bra.
Bostäderna i Credentia Kvadrat är våra billigaste och mest yteffektiva men håller samma fina, genom- arbetade kvalité som alla bostäder hos Credentia.
För att hålla nere kostnaderna finns det till exempel färre planlösningar och tillval att välja på. Detta för att kunna effektivisera processen utan att tumma på kvalitén för dig som ska bo.
Ett hem är för oss mer än någonstans där vi bor och har våra saker. Ett hem ska vara något du längtar till. I våra bostäder adderar vi därför gärna små, genomtänkta detaljer som ger det lilla extra i din
bostad och vardag.
I Credentia Kvadrat har vi några få hustyper och planlösningar i olika storlekar som passar på många platser i de lite mindre städerna. Varför uppfinna hjulet på nytt varje gång?


Området
Använd kartan
X

Bostäder


Antal rum
Boarea
Pris
Status

Intresseanmälan

Vill du veta mer om Gammelbyn, Östhammar? Fyll i dina kontaktuppgifter så hör vi av oss!

Om din bostad:
Genom att klicka på knappen godkänner du vår personuppgiftsbehandling och allmänna villkor.
Mäklarhuset Magazine
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.