Guider & Tips

4 tips för att fixa höstmysigt hemma


Ämnen


Dela

I och med att hösten och kylan återkommer, tillbringar vi allt mer tid hemma. Då kommer också suget efter att göra det mer fint och ombonat, så passa på att fixa till det med ljus, textilier och höstens växter och färger! Här är några enkla tips för att få en höstmysig känsla inomhus.
 • Många ljuskällor
  Belysningen är själva basen för vilken stämning man vill ha, och ju mörkare tider vi går mot, desto viktigare blir ljuset. Tända ljuslyktor i färger som mässing och guld skapar en varm känsla. Ännu trevligare blir det med en fin trädgårdslykta som gör kvällarna mysigare. 

 • Lys upp med levande ljus
  Något som verkligen skapar stämning är det klassiska höstmyset med levande ljus. Ta mängder av ljus och doftljus och lys upp rummen under de kommande mörka månaderna. Skapa en trevlig atmosfär med hjälp av stearinljus i bruna och ljusa ljusstakar.

 • Mysiga sköna textilier
  Inred rummen med textilier i varma jordfärger som skapar en mysig stämning. Många stora och mjuka mattor är ett måste om man vill få en ombonad och höstlig känsla i sovrummen och vardagsrummet. Mattorna ger inte bara ett lugn i rummet, de värmer också fötterna när det blir kyligare ute. Glöm inte att även fixa till soffan och fåtöljerna med gosiga kuddar och plädar. Filtar i höstliga färger höjer mysfaktorn ännu mer!

 • Plocka in naturen
  Pynta hemmet med naturen och dess färger. För in hösten och dekorera med en höstlig heminredning. Samla in kottar, kvistar och löv och sätt i korgar eller dekorera på bordet. Du kan även få in naturen i hemmet genom att välja naturnära färger i inredningen.


Ämnen


Dela


Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad

Fortsätt läsa
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.