Vill du veta vad din bostad är värd?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Lågarö

Rofyllt fritidshusområde som andas skärgård med gemensam bad med badflotte med bastu och båtmöjligheter med anslutning till Norrtäljeviken. I området finns även en omtyckt fotbollsplan, fina strövområden med gott om svamp och bär.

Bad- och båtliv

Här finns tre fina badplatser. Den ena badplatsen har strand och den andra har både strand och klippor samt badbrygga med hopptorn. Den tredje ligger vid den gemensamma bastun och är bad från brygga. Båtbrygga 5 minuters promenad från huset med vattendjup ca 4-4,5 meter. Från bryggan ser du över vattnet till Vätö. I samfälligheten finns dessutom bastu som du får nyttja med en badbrygga nedanför, fotbollsplan och boluebana. Intill bastun brukar gemensamt midsommarfirande äga rum.

Att upptäcka med båt

Med båt kommer du snabbt från Norrtäljeviken ut i Lidöfjärden och Roslagens fantastiska skärgård. Där alla fina badöar och sjökrogar finns att upptäcka!

Rådmansö

Rådmansö är Svealands ostligaste udde – en halvö vid roslagskusten i Norrtälje kommun. Här hittar du ett vackert kulturlandskap längs en vidsträckt vidunderlig skärgård. På Rådmansö ligger Kapellskär, Gräddö, Räfsnäs och Södersvik med kultur, nöjen och äventyr för stora och små. Till Kapellskär går färjor från Åland, Finland och Estland. På Rådmansö finns flera boendeanläggningar och konferensmöjligheter, bad och campingplatser med stugor, uthyrning av segelbåtar, roddbåtar och kajaker. Här finns också kaféer, restaurang, bageri och aktivitetsföretag. För den som kommer med egen båt finns gästhamnar och sjömack. Längst ut på Rådmansö vid Furusundsleden ligger Riddersholms naturreservat – ett perfekt utflyktsmål året runt. I den havsnära miljön är skärgårdsnaturen omväxlande med lövlundar, ekbackar, örtrika granskogar, ängsmarker och havsstränder. Lundområdena har ett rikt fågelliv och praktiskt taget alla lundaväxter som förekommer i Roslagen. Lav-, moss- och svampfloran är mycket artrik med flera rödlistade arter. I maj månad har Riddersholm ett av Sveriges tätaste bestånd av gullvivor vid den gamla kvarnen från 1700-talet. Hembygdsmuseet "Sladdstycket" ligger vackert mitt i Riddersholms naturreservat.

Aktuella försäljningar
Visa alla 123
Tidigare försäljningar
Visa fler
Våra mäklare & medarbetare
Nyproduktion
Slutsåld nyproduktion
Vill du veta vad din bostad är värd?
Boka fri värdering