Domherrevägen 12D, 2 tr / Domherren / Norrtälje

Ljus och välplanerad 2:a

Slutpris
1 250 000 kr
Referensnummer
152 332
Boarea
59.4 kvm
Avgift
2 365 kr/mån
Driftkostnad
400 kr/mån
Sovrum
1 Sovrum
Såld
2014-02-11
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Domherrevägen 12D, 2 tr såldes av oss 2014-02-11. Se alla våra försäljningar i Norrtälje

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Domherren är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Genomgående ljus och välplanerad lägenhet finner du här i välskötta Brf Domherren. Nyrenoverat och hemtrevligt kök med plats för matbord, helkaklat duschrum som totalrenoverats, vardagsrum av god storlek med utgång till balkong i väster, rejält sovrum med garderober samt hall med nya fullhöjdsgarderober. Här har du närhet till buss, mataffär samt härliga promenadstråk. Praktisk gång- och cykelväg in till centrum med dess utbud av affärer, restaruranger samt mycket mer. Välkommen!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.