Drottning Kristinas Väg 51 G / Flygfältet / Norrtälje

Totalrenoverad lägenhet med underbar utsikt!

Slutpris
850 000 kr
Referensnummer
205 215
Boarea
64.6 kvm
Avgift
5 127 kr/mån
Såld
2014-11-28
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Drottning Kristinas Väg såldes av oss 2014-11-28. Se alla våra försäljningar i Norrtälje samt även på Drottning Kristinas Väg

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Flygfältet är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Välkommen till en mycket smakfullt totalrenoverad lägenhet med en fantastisk utsikt samt fönster i tre väderstreck. Lägenheten har exklusiva moderna materialval samt en rymlig yteffektiv planlösning med ljusa och luftiga rum. Balkongen erbjuder en fantastisk utsikt över området. Även från det stora ljusa sovrummet kan man njuta av utsikten mot vattnet. Carport med kallförråd och eluttag för motorvärmare i anslutning till carport ingår i månadsavgiften. Nära matbutik och handelscentrum, dagis, sportcentrum, simhall, lokalbuss och pendlarbussar mot Stockholm.

Hiss från markplan.

Totalrenoverad november 2014. Välkommen på visning!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.