Esplanaden 37 / Grossgärdet / Norrtälje

Renoverat och centralt

Slutpris
3 100 000 kr
Referensnummer
32 957
Boarea/biarea
100/55 kvm
Driftkostnad
27 610 kr/år
Tomtarea
542 kvm
Sovrum
3 Sovrum
Byggnadstyp
1-plan med källare
Såld
2014-10-22
Bostaden är såld!

Denna villa på Esplanaden 37 såldes av oss 2014-10-22. Se alla våra försäljningar i Norrtälje

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Grossgärdet är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Mycket trivsam och renoverad villa belägen i lugna villakvarter i centrala Norrtälje. Fyra rum och kök med möjlighet att inreda ytterligare rum i källarplan. Entréplanet är totalrenoverat i smakulla färgval. Härlig trädgård som ramas in med staket och häck och två stora altaner i söder och väster. Garage med entré till huset. Lekstuga för barnen eller barnbarnen. Mycket centralt läge med närhet till både affärer, dagis, bussar och även nära natur. För dig som pendlar mot Stockholm har du västra vägen som tar dig snabbt både mot söder och norr. Låg driftskostnad.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.