Sök Meny
Såld

Norrtälje - Färsna / Färsnagatan 12D

Fräsch fyra med balkong i söderläge

Ljus och modern fyra med mycket fräscha ytskikt. En trappa upp med balkong i söderläge där du kan njuta av solen hela dagen och fram till kvälls. Uteplats finns även vid entrédörren med plats för cafébord. Här kan du dricka kaffe i morgonsolen. Trivsamt och lugnt område med nybyggd känsla. Nära naturen och samtidigt bara 10 minuters promenad från Knutby torg med ett flertal butiker och matvaruaffärer. Stadsbuss stannar utanför huset och till centrala Norrtälje är det endast ca 20 minuters promenad. I månadsavgiften ingår parkeringsplats och basutbud på tv-kanaler samt bredband. Förråd som hör till bostaden finns i förrådslängan intill huset. Skola och förskola finns i området och 4H-gården bakom området bjuder in till fina familjeutflykter och trevligt midsommarfirande.
Ett mycket trivsamt boende.

Välkommen på visning!

Sponsrade länkar
Norrtälje / Färsna
Färsnagatan 12D
Slutpris: 2 075 000 kr
Boarea: 81 kvm
Avgift: 4 999 kr/mån
Driftkostnad: 700 kr/mån
Rum: 4 rum, varav 3 är sovrum
Våning: 2 av 2 (Hiss finns ej)
Såld: 2017-05-24
Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Sälja nu eller sedan?

Så enkelt ordnat att du slipper välja. Med Förberedd är allt klart för försäljning, när du vill!

Läs mer om Förberedd
Sveriges nöjdaste kunder åtta år i rad (2008-2015) och fortsatt i topp!

Enligt Svenskt Kvalitetsindex är vi det mäklarföretag som lyckats bäst med uppgiften - att du ska vara helt nöjd med din kanske viktigaste affär.

Så här marknadsför vi din bostad
Bostad / Sverige / Stockholm / Norrtälje / Färsnagatan
 • Odla ätbart på liten yta
  Odla ätbart på liten yta

  Det krävs inte många kvadratmeter för att få till en egen köksträdgård. I hinkar och krukor kan du få ett grönt skafferi som räcker hela sommaren. Här är fem härliga odlingstips!

 • Så inreder du smartast på liten yta.
  Så inreder du smartast på liten yta.

  När det kommer till små lägenheter brukar det svåraste vara hur man ska få plats med allting. Här får du tips på hur du får hemmet att kännas större!

 • Från slösande spekulanter till försiktiga supersparare på tio år
  Från slösande spekulanter till försiktiga supersparare på tio år

  Det finns flera faktorer som bidragit till att de svenska hushållens sparande så snabbt har stigit till så höga nivåer. En gynnsam ekonomisk utveckling de senaste tio åren har bidragit. Inkomsterna har stigit, fler har fått jobb och huspriserna har ökat samtidigt som både ränta och inflation varit låga.