Sök Meny
Såld

Norrtälje - Färsna / Färsnagatan 12D

Fräsch fyra med balkong i söderläge

Ljus och modern fyra med mycket fräscha ytskikt. En trappa upp med balkong i söderläge där du kan njuta av solen hela dagen och fram till kvälls. Uteplats finns även vid entrédörren med plats för cafébord. Här kan du dricka kaffe i morgonsolen. Trivsamt och lugnt område med nybyggd känsla. Nära naturen och samtidigt bara 10 minuters promenad från Knutby torg med ett flertal butiker och matvaruaffärer. Stadsbuss stannar utanför huset och till centrala Norrtälje är det endast ca 20 minuters promenad. I månadsavgiften ingår parkeringsplats och basutbud på tv-kanaler samt bredband. Förråd som hör till bostaden finns i förrådslängan intill huset. Skola och förskola finns i området och 4H-gården bakom området bjuder in till fina familjeutflykter och trevligt midsommarfirande.
Ett mycket trivsamt boende.

Välkommen på visning!

Sponsrade länkar
Norrtälje / Färsna
Färsnagatan 12D
Slutpris: 2 075 000 kr
Boarea: 81 kvm
Avgift: 4 999 kr/mån
Driftkostnad: 700 kr/mån
Rum: 4 rum (3 sovrum)
Våning: 2 av 2 (Hiss finns ej)
Såld: 2017-05-24
Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Sälja nu eller sedan?

Så enkelt ordnat att du slipper välja. Med Förberedd är allt klart för försäljning, när du vill!

Läs mer om Förberedd
Sveriges nöjdaste kunder åtta år i rad (2008-2015) och fortsatt i topp!

Enligt Svenskt Kvalitetsindex är vi det mäklarföretag som lyckats bäst med uppgiften - att du ska vara helt nöjd med din kanske viktigaste affär.

Så här marknadsför vi din bostad
 • Mäklarhusets köpguide för bostadsrättsköpare
  Mäklarhusets köpguide för bostadsrättsköpare

  Nu är det dags för dig att köpa bostadsrätt. Kanske är detta din första bostad i livet eller du köpt och sålt flera gånger eller ska flytta till lägenhet från ett hus?

 • Så inreder du smartast på liten yta.
  Så inreder du smartast på liten yta.

  När det kommer till små lägenheter brukar det svåraste vara hur man ska få plats med allting. Här får du tips på hur du får hemmet att kännas större!

 • Radon – en hälsofara
  Radon – en hälsofara

  För höga halter av radon är på sikt farligt att leva med – eftersom det kan ge upphov till lungcancer. Idag uppskattas runt 400 000 bostäder i Sverige ha högre radonhalter än de rikt- och gränsvärden som gäller.

  Bostad / Sverige / Stockholm / Norrtälje / Färsnagatan