Färsnagatan 12D / Färsna / Norrtälje

Fräsch fyra med balkong i söderläge

Slutpris
2 075 000 kr
Boarea
81 kvm
Avgift
4 999 kr/mån
Rum
4 rum (3 sovrum)
Våning
2 av 2 (Hiss finns ej)
Såld
2017-05-24
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Färsnagatan såldes av oss 2017-05-24. Se alla våra försäljningar i Norrtälje samt även på Färsnagatan

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Färsna är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Ljus och modern fyra med mycket fräscha ytskikt. En trappa upp med balkong i söderläge där du kan njuta av solen hela dagen och fram till kvälls. Uteplats finns även vid entrédörren med plats för cafébord. Här kan du dricka kaffe i morgonsolen. Trivsamt och lugnt område med nybyggd känsla. Nära naturen och samtidigt bara 10 minuters promenad från Knutby torg med ett flertal butiker och matvaruaffärer. Stadsbuss stannar utanför huset och till centrala Norrtälje är det endast ca 20 minuters promenad. I månadsavgiften ingår parkeringsplats och basutbud på tv-kanaler samt bredband. Förråd som hör till bostaden finns i förrådslängan intill huset. Skola och förskola finns i området och 4H-gården bakom området bjuder in till fina familjeutflykter och trevligt midsommarfirande.
Ett mycket trivsamt boende.

Välkommen på visning!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Tips & inspiration