Fridhemsvägen 7 / Svanberga / Norrtälje

Rymlig familjevilla i gemytliga Svanberga

Slutpris
3 400 000 kr
Boarea/biarea
185/101 kvm
Driftkostnad
40 808 kr/år
Tomtarea
1 521 kvm
Rum
7 rum (4 sovrum)
Såld
2020-09-08
Bostaden är såld!

Denna villa på Fridhemsvägen såldes av oss 2020-09-08. Se alla våra försäljningar i Norrtälje samt även på Fridhemsvägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Svanberga är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Välkomna till denna rymliga och välskötta familjevilla med fin trädgårdstomt som har sol hela dagen. Villan är inredd i tre plan med kök och tre stora sällskapsrum samt fyra sovrum, badrum och bastu. Väl tilltagna förrådsutrymmen samt garage. Stor uteplats delvis under tak i soligt söderläge. Vacker och välskött trädgård med gräsmatta, berg i dagen och trädgårdsväxter. På tomten finns även en friggebod samt äldre uthus med matkällardel. Fiber är installerat och huset har bergvärme.

Svanberga är en liten centralort straxt norr om Norrtälje invid sjön Erken. Här finns grundskola från Förskoleklass till klass 9. Det är endast några minuters promenad från huset till Svanberga skola.
Sjön Erken har en omtyckt badplats med ca 50 m lång strandlinje med sandstrand. Svanberga har goda kommunikationer med buss till Norrtälje och busshållplats finns inom gångavstånd från huset.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.