Frötunagatan 11A / Grossgärdet / Norrtälje

Mysig vindsvåning

Slutpris
950 000 kr
Referensnummer
117 950
Boarea
47.6 kvm
Avgift
2 064 kr/mån
Driftkostnad
300 kr/mån
Såld
2014-05-29
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Frötunagatan 11A såldes av oss 2014-05-29. Se alla våra försäljningar i Norrtälje

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Grossgärdet är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Mysig vindsvåning med atmosfär och utsikt över kyrkogården och härlig grönska. Ljus och trivsam 1:a om 47,6 kvm med fina parkettgolv, snedtak och harmoniska färger på väggarna. Badrum med badkar och tvättmaskin. Stort vindsdförråd och även källarförråd finns till bostaden. Stabil och populär bostadsrättsförening som genomfört stambyte 1996.
Centralt läge i Norrtälje. Inom några kvarter finns pizzeria, kinakrog och thairestarurang samt kvartersbageri. 3 minuters gångväg till ICA Flygfyren där allt finns samt handelsplats med bl a apotek, Claes Ohlsson, KappAhl, Gant, Hemtex mm finns. 4 minuters gångväg till buss 676 till Danderyds sjukhus och Östra station på Valhallavägen i Stockholm, där T-bana tar vid.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.