Sök Meny
Såld

Norrtälje - Gryta Ropnäs / Hasselslingan 3

Välvårdat hus nära bad och båtplats

Insynsskyddad och plan tomt som inramas av staket. Välvårdat och fint hus med 3 sovrum samt gäststuga med två separata gästrum som är rymliga och fina (15 + 17 kvm) med separata ingångar. Här finns plats för många gäster. Härligt stora altaner för grillkvällar med sol hela dagen fram till sen kväll. Endast ca 300 m till badplats och båthamn. Kort promenad ner till den fina badplatsen med hopptorn, fotbollsplan och tillgång till båtplats för medlemmar. Gemensamt midsommarfirande med egen pub i en lada där det också anordnas loppis. Från småbåtshamnen kommer du snabbt ut på Björköfjärden med öar och naturhamnar.
Observera att om du kör med GPS så kan den visa fel väg till området. För att hitta rätt ska du köra genom Gryta. Följ våra skyltar och kartan.
Välkommen på visning!

Om ni inte har möjlighet att komma på utlyst visning kan ni kontakta mig måndagen efter huvudvisning.

Sponsrade länkar
Norrtälje / Gryta Ropnäs
Hasselslingan 3
Slutpris: 2 150 000 kr
Boarea: 72 kvm
Driftkostnad: 22 792 kr/år
Tomtarea: 2297 kvm
Rum: 4 rum, varav 3 är sovrum
Såld: 2017-08-17
Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Sälja nu eller sedan?

Så enkelt ordnat att du slipper välja. Med Förberedd är allt klart för försäljning, när du vill!

Läs mer om Förberedd
Sveriges nöjdaste kunder åtta år i rad (2008-2015) och fortsatt i topp!

Enligt Svenskt Kvalitetsindex är vi det mäklarföretag som lyckats bäst med uppgiften - att du ska vara helt nöjd med din kanske viktigaste affär.

Så här marknadsför vi din bostad
 • Mäklarhusets köpguide för husköpare
  Mäklarhusets köpguide för husköpare

  Nu är det dags för dig att köpa hus. Kanske är det största ekonomiska beslutet du kommer att ta under en livstid. Det finns då en mängd viktiga frågor att ha koll på. Vi på Mäklarhuset lotsar dig genom ditt husköp och i denna guide har vi sammanställt några vanliga frågor från husköpare.

 • Odla ätbart på liten yta
  Odla ätbart på liten yta

  Det krävs inte många kvadratmeter för att få till en egen köksträdgård. I hinkar och krukor kan du få ett grönt skafferi som räcker hela sommaren. Här är fem härliga odlingstips!

 • Kom igång med din trädgård
  Kom igång med din trädgård

  En trädgård är högst personlig och ska självklart utgå från din egen smak. Men oavsett vad du har för drömmar för just din trädgård – börja med en bra grund!  

  Bostad / Sverige / Stockholm / Norrtälje / Hasselslingan