Hasselslingan 3 / Gryta Ropnäs / Norrtälje

Välvårdat hus nära bad och båtplats

Slutpris
2 150 000 kr
Boarea
72 kvm
Driftkostnad
22 792 kr/år
Tomtarea
2 297 kvm
Rum
4 rum (3 sovrum)
Såld
2017-08-17
Bostaden är såld!

Denna villa på Hasselslingan såldes av oss 2017-08-17. Se alla våra försäljningar i Norrtälje samt även på Hasselslingan

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Gryta Ropnäs är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Insynsskyddad och plan tomt som inramas av staket. Välvårdat och fint hus med 3 sovrum samt gäststuga med två separata gästrum som är rymliga och fina (15 + 17 kvm) med separata ingångar. Här finns plats för många gäster. Härligt stora altaner för grillkvällar med sol hela dagen fram till sen kväll. Endast ca 300 m till badplats och båthamn. Kort promenad ner till den fina badplatsen med hopptorn, fotbollsplan och tillgång till båtplats för medlemmar. Gemensamt midsommarfirande med egen pub i en lada där det också anordnas loppis. Från småbåtshamnen kommer du snabbt ut på Björköfjärden med öar och naturhamnar.
Observera att om du kör med GPS så kan den visa fel väg till området. För att hitta rätt ska du köra genom Gryta. Följ våra skyltar och kartan.
Välkommen på visning!

Om ni inte har möjlighet att komma på utlyst visning kan ni kontakta mig måndagen efter huvudvisning.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Tips & inspiration