Päronvägen 12 / Solbacka / Norrtälje

Stor villa i trivsamt villakvarter

Slutpris
3 700 000 kr
Boarea
182 kvm
Driftkostnad
39 208 kr/år
Tomtarea
1 078 kvm
Rum
7 rum (5-6 sovrum)
Såld
2016-11-11
Bostaden är såld!

Denna villa på Päronvägen såldes av oss 2016-11-11. Se alla våra försäljningar i Norrtälje samt även på Päronvägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Solbacka är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Stor och härlig villa belägen i trivsamt villakvarter som sista hus på återvändsgata. Tomten har högt läge och från övre våningen kan man se ända ner till Norrtäljeviken. Privat och insynsskyddat. Huset har generösa sällskapsytor på entréplan med kök och vardagsrum i öppen planlösning. På entréplan finns också tvättstuga, 2 sovrum, duschrum och extra wc-rum. På övervåningen finns 3 sovrum, stort allrum samt ett oinrett utrymme förberett med avlopp för att kunna inreda ytterligare duschrum. Idag finns 5 sovrum i huset men på entréplan finns utrymme att dela av det stora vardagsrummet och få ytterligare ett sovrum.
Fin trädgård med gräsytor och stora altaner längs två sidor av huset där du kan njuta av solen hela dagen fram till sen kväll. Carport med förråd.
En familjevilla för dig som vill ha stora ytor och många rum. Välkommen på visning!

Sponsrade länkar
Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Tips & inspiration