Planetvägen 33

Planetvägen 33

Slutpris

3 750 000 kr


Solbacka— Norrtälje

Planetvägen 33


Slutpris
3 750 000 kr

Solbacka— Norrtälje

Fräscht renoverat kedjehus med hörntomt

Detta luftiga och välplanerade kedjehus på ca 154 kvm ligger i ett trevligt läge som sista huset på gatan mot parkvägen och ett litet skogsparti. Bostaden består av fyra sovrum (möjlighet till fem), två badrum och härliga sociala ytor. På nedre plan finner ni hall (som är utbyggd med ca 4 kvm) med värmegolv, vardagsrum med en modern braskamin och rymlig takhöjd. Ett kök som inbjuder till matlagning och umgänge då arbetsytorna är rejäla, skåpplats utöver det vanliga och en stor plats för matmöbler. Helkaklat duschrum, tvättstuga med utgång till trädgården, husets stora sovrum samt mycket förvaring, består resten av det nedre planet av. Just förvaringen är en av huset absoluta fördelar. Här finns, förutom förråd utomhus, både ett mindre förråd i hallen och stora hyllsystem på båda våningarna.

På övre plan finner du tre sovrum (varav ett har egen balkong i två sollägen), allrum och helkaklat badrum med golvvärme. Ett hus för den stora familjen eller för er som planerar för framtiden eller kanske vill ha ett extra rum för gäster. Ett allrum på övre plan är ju optimalt när barnen vill dra sig undan.

Dessa hus har tomt emellan och endast förrådet är vidbyggt med grannen, så de känns både privata och ger en "villaatmosfär".

Väldisponerade kvadratmeter och smart planlösning i ett av Norrtäljes mest populära och barnvänliga områden, Solbacka. Några av anledningarna till att detta område är väl omtyckt är tack vare dess närhet till förskolor, skola, lekparker, pulkabacke och att du här hittar barn i alla åldrar. Bor det ingen jämnårig på gatan, så gör det med största säkerhet det på nästa.

Huset är besiktigat och protokoll finns tillgängligt på visningen.

Välkomna!


Boarea
154 kvm
Driftkostnad
42 000 kr/år
Tomtarea
381 kvm
Rum
6 rum (4 sovrum)
Såld
2018-01-24

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.