Roslagsgatan 9B, ½ tr / Centrala Norrtälje / Norrtälje

Bekvämt och fräscht

Slutpris
1 900 000 kr
Referensnummer
205 739
Boarea
76 kvm
Avgift
3 659 kr/mån
Driftkostnad
625 kr/mån
Såld
2014-11-16
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Roslagsgatan såldes av oss 2014-11-16. Se alla våra försäljningar i Norrtälje samt även på Roslagsgatan

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Centrala Norrtälje är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Stor och fräsch våning om 76 kvm mitt i centrala Norrtälje med generösa sällskapsytor. Brf Utsikten färdigställdes december 2011 och bostaden har därför mycket fina ytskikt och hög standard. Bostaden har uteplats mot gården, helkaklat duschrum och är smakfullt inredd. Närhet till busstationen, promenader längs Norrtäljeviken och Societetsparken samt trevliga butiker och gågator i stan. Mycket bekvämt med hiss från garageplan upp till bostaden. Bostaden belägen ½ trappa upp från Roslagsgatan och hiss finns.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.