Simpbylevägen 10B / Norrtälje

Hemtrevlig med egen uteplats

Slutpris
1 250 000 kr
Boarea
32,9 kvm
Avgift
1 558 kr/mån
Rum
1 rum
Våning
nb (Hiss finns ej)
Såld
2018-07-17
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Simpbylevägen såldes av oss 2018-07-17. Se alla våra försäljningar i Norrtälje samt även på Simpbylevägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Simpbylevägen är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Nu finns tillfälle att förvärva denna mycket hemtrevliga och välplanerade på populära Simpbylevägen. Väl omhändertagen bostadsrättsförening med låga månadsavgifter. Lägenheten erbjuder genomgående stilsäkra färg- och materialval. Mycket uppskattad planlösning med bra förvaring och sovalkov. Egen uteplats med lugnt österläge där du kan njuta av morgonsolen. Du tar dig bekvämt in via markplan om så önskas eller med en trappa ned från huvudporten. Sovalkov i bra storlek med plats för dubbelsäng, vardagsrumsdel med stort härligt fönster och plats för generös soffgrupp. Köksdel med utrymme för mindre matbord. Ett suveränt boende med promenadavstånd till Norrtälje stadskärna med restauranger, butiker, pendlarbussar och mataffär. I området finns fina strövområden. Välkomna på visning!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Liknande bostäder i närheten
Tips & inspiration