Sök Meny
Såld

Norrtälje - Grovstanäs / Södergårdsbacken 1

Sommardröm i Grovstanäs

Välkommen till ett fräscht och ombonat fritidshus i mysiga Grovstanäs. Denna fina stuga på 43 kvm är fördelad på kök och vardagsrum i öppen lösning och med utgång till veranda under tak, ett stort sovrum och ett mindre, samt rymlig hall och helkaklat duschrum med förbränningstoalett. Huset ligger sist på Södergårdsbacken vilket ger ett privat och lugnt läge där man skymtar havet genom trädkronorna. Stor gräsyta för lek och spel samt en hel del växtlighet ger tomten en både praktisk och livfull känsla.
På fastigheten finns även en nybyggd och rymlig gäststuga med egen altan och en trevlig gångbro som löper mellan stora huset och gäststugan. Enkelt för gästerna att krypa till kojs när det är sovdags.
Södergårdsbacken ligger på en höjd och berg och nivåskillnader ger vägen och området karaktär. Följ vägen ner för att ta dig till "lilla hamnen" med bad och föreningens båtplatser. Här kommer man snabbt ut på öppet hav om man inte hellre föredrar en dagstur till någon av de kringliggande öarna så som, tex Yxlan, Blidö eller Söderöra.

Grovstanäs ligger ca 15 minuter från Norrtälje och hit går busstrafik. Från Stockholm tar det lite mindre än en timme. Drygt 10 min bort ligger samhället Bergshamra med mataffär, vårdcentral, pizzeria, marina och mycket mera.

Välkommen på visning!

Sponsrade länkar
Norrtälje / Grovstanäs
Södergårdsbacken 1
Slutpris: 2 150 000 kr
Boarea: 43 kvm
Driftkostnad: 10 526 kr/år
Tomtarea: 2 234 kvm
Rum: 3 rum (2 sovrum)
Såld: 2017-08-11
Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Sälja nu eller sedan?

Så enkelt ordnat att du slipper välja. Med Förberedd är allt klart för försäljning, när du vill!

Läs mer om Förberedd
Sveriges nöjdaste kunder åtta år i rad (2008-2015) och fortsatt i topp!

Enligt Svenskt Kvalitetsindex är vi det mäklarföretag som lyckats bäst med uppgiften - att du ska vara helt nöjd med din kanske viktigaste affär.

Så här marknadsför vi din bostad
Liknande bostäder i närheten
 • Hetaste inredningstrenderna i höst!
  Hetaste inredningstrenderna i höst!

  Hösten är på ingång och vi ser fram emot den i särklass mysigaste tiden på året. Chilli’s inredningsexpertJohanna Niva listatRde senaste trenderna

 • Mäklarhusets köpguide för husköpare
  Mäklarhusets köpguide för husköpare

  Nu är det dags för dig att köpa hus. Kanske är det största ekonomiska beslutet du kommer att ta under en livstid. Det finns då en mängd viktiga frågor att ha koll på. Vi på Mäklarhuset lotsar dig genom ditt husköp och i denna guide har vi sammanställt några vanliga frågor från husköpare.

 • Odla ätbart på liten yta
  Odla ätbart på liten yta

  Det krävs inte många kvadratmeter för att få till en egen köksträdgård. I hinkar och krukor kan du få ett grönt skafferi som räcker hela sommaren. Här är fem härliga odlingstips!

  Bostad / Sverige / Stockholm / Norrtälje / Södergårdsbacken