Södergårdsbacken 1 / Grovstanäs / Norrtälje

Sommardröm i Grovstanäs

Slutpris
2 150 000 kr
Boarea
43 kvm
Driftkostnad
10 526 kr/år
Tomtarea
2 234 kvm
Rum
3 rum (2 sovrum)
Såld
2017-08-11
Bostaden är såld!

Denna villa på Södergårdsbacken såldes av oss 2017-08-11. Se alla våra försäljningar i Norrtälje samt även på Södergårdsbacken

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Grovstanäs är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Välkommen till ett fräscht och ombonat fritidshus i mysiga Grovstanäs. Denna fina stuga på 43 kvm är fördelad på kök och vardagsrum i öppen lösning och med utgång till veranda under tak, ett stort sovrum och ett mindre, samt rymlig hall och helkaklat duschrum med förbränningstoalett. Huset ligger sist på Södergårdsbacken vilket ger ett privat och lugnt läge där man skymtar havet genom trädkronorna. Stor gräsyta för lek och spel samt en hel del växtlighet ger tomten en både praktisk och livfull känsla.
På fastigheten finns även en nybyggd och rymlig gäststuga med egen altan och en trevlig gångbro som löper mellan stora huset och gäststugan. Enkelt för gästerna att krypa till kojs när det är sovdags.
Södergårdsbacken ligger på en höjd och berg och nivåskillnader ger vägen och området karaktär. Följ vägen ner för att ta dig till "lilla hamnen" med bad och föreningens båtplatser. Här kommer man snabbt ut på öppet hav om man inte hellre föredrar en dagstur till någon av de kringliggande öarna så som, tex Yxlan, Blidö eller Söderöra.

Grovstanäs ligger ca 15 minuter från Norrtälje och hit går busstrafik. Från Stockholm tar det lite mindre än en timme. Drygt 10 min bort ligger samhället Bergshamra med mataffär, vårdcentral, pizzeria, marina och mycket mera.

Välkommen på visning!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Tips & inspiration