Titanvägen 15

Titanvägen 15

Slutpris

3 775 000 kr


Solbacka— Norrtälje

Titanvägen 15


Slutpris
3 775 000 kr

Solbacka— Norrtälje

Stilrent renoverat radhus med många sovrum

Välkomna till ett ljust och rymligt radhus på 141 kvm i två plan, på en lugn och barnvänlig gata med egen lekpark.
Bostaden har idag fyra sovrum, men Ni kan med fördel dela av det stora rummet på övre plan. Två renoverade dusch-och badrum, praktiskt och välutrustat kök med stor matplats samt genomgående fina ytskikt är bara några av husets fördelar. Här är det bara att flytta in med hela familjen eller kanske få den att växa. Bostaden har planerats in i minsta detalj för att passa en barnfamilj. Här finns två förråd inne och ett ute, en tvättstuga där hela fotbollslagets tröjor kan hänga på tork samtidigt och där Ni till och med har nedkast för tvätten från övre plan, rakt ner i tvättstugan. Komfort, logistik och gott om förvaring, men för den sakens skull har det inte tummats på stil eller kvalité.
Från matrummet kommer man ut till den generösa altanen som har en del under tak och en del öppen, men uppbyggd i två nivåer. Altanen ligger i sydvästläge och är insynsskyddat av staket och buskar. Även på husets framsida finns en uteplats som samtidigt fungerar som entré. Här tar man gärna morgonkaffet, då solläget är nordost.

En lättskött trädgård med en mindre gräsyta, carport och en extra, grusad p-plats. I carporten finns cykelställ och plats för soptunnan. Områdets gästparkering finns precis utanför fastigheten.

Denna bostad ligger nära förskola, skola, pulkabacke och fin natur. På promenadavstånd finns dessutom buss, välsorterade mataffärer och restaurang och det är 2,5 km till Norrtälje centrum. Ett hus där familjen kommer trivas många år framöver...

Denna fastighet är besiktigad och besiktningsprotokoll kommer att finnas att tillgå på visningen.

Välkomna!


Boarea
141 kvm
Driftkostnad
43 290 kr/år
Tomtarea
304 kvm
Rum
6 rum (4 sovrum)
Såld
2017-09-12

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.