Trädgårdsgatan 4 F

Trädgårdsgatan 4 F

Slutpris

2 800 000 kr


Centralt— Norrtälje

Trädgårdsgatan 4 F


Slutpris
2 800 000 kr

Centralt— Norrtälje

Fin trerummare centralt i Norrtälje, granne med Norrtäljeån

Välkommen till Trädgårdsgatan 4 F, en komfortabel trerummare i mycket fint skick. Här är vardagen enkel med endast ett par trappsteg upp till egen entrédörr in till bostaden. Här bor du med ett av Norrtäljes bästa lägen med Norrtäljeån direkt nedanför den egna altanen. Utsikten, läget och den höga standarden sätter tonen på den här genomgångslägenheten med radhuskänsla. Bostaden fördelas på ett snyggt inrett kök som är fullt maskinellt utrustat, två välplanerade sovrum och ett stilrent helkaklat duschrum med egen tvättmaskin och torktumlare. Planlösningen upplevs modern med kök och vardagsrum i öppen planlösning. Härifrån utgång till ljuvliga altan om dryga 10 m², här precis nedanför rinner Norrtäljeån förbi och det är verkligen en fin plats att njuta av en fikastund utomhus.

Brf Prästträdgården stod klar för inflyttning 2017 och är en ombyggd prästgård med pittoreskt läge inramat av Norrtäljeån. Här finns lusthus, brygga, grönskande grönytor och sittplatser invid ån, både interiör och exteriör är tilltalande där det gamla möter det nya, Förråd finns på gården i separat byggnad och parkeringsplats finns att hyra genom föreningen, platsen som säljarna har idag direkt utanför går att överta. Här bor du i ett av Norrtäljes mest efterfrågade områden nära stadskärnan med all service, busstation och vårdcentral vid sjukhuset, allt inom några minuters promenad.

Varmt välkommen på visning av en unik lägenhet nära det mesta som den omtyckta skärgårdsstaden Norrtälje har att erbjuda.


Boarea
64 kvm
Avgift
3 584 kr/mån
Rum
3 rum (2 sovrum)
Såld
2021-12-17

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.