Venusvägen 11

Venusvägen 11

Slutpris

3 600 000 kr


Solbacka— Norrtälje

Venusvägen 11


Slutpris
3 600 000 kr

Solbacka— Norrtälje

Välplanerat kedjehus med många sovrum

Välkommen till ett ljust och rymligt kedjehus i 2 plan på en lugn och trevlig återvändsgata. Vidbyggt garage mellan husen och med en uppfart med plats för två bilar. Huset är väl underhållet med två duschrum och 4-5 sovrum varav hall och kök är utbyggt med ca 8 kvm. I det ljusa vardagsrummet finns en täljstenskamin och luftvärmepump som ger god värme. Utgång till den stora altanen i söderläge från både vardagsrummet och från det som idag är ett sovrum på nedre plan. Den lekvänliga och sluttande tomten är inramad av häckar och buskar vilket ger insynsskydd. På övre plan finns fyra stora sovrum, klädkammare och ett duschrum samt förberett för en balkong.

Denna bostad ligger nära förskola, skola, pulkabacke och fin natur. På promenadavstånd finns dessutom buss, välsorterade mataffärer och restaurang och det är 2,5 km till Norrtälje centrum. Ett hus där familjen kan växa och trivas många år framöver.

Denna fastighet är besiktigad och besiktningsprotokoll kommer att finnas tillhanda på visningen.

Välkomna!


Boarea
143 kvm
Driftkostnad
33 861 kr/år
Tomtarea
373 kvm
Rum
6 rum (5 sovrum)
Såld
2017-04-04

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.