Källåkersvägen 8 / Norsborg / Botkyrka

Slutpris
2 950 000 kr
Boarea
136 kvm
Driftkostnad
34 101 kr/år
Tomtarea
230 kvm
Rum
5 rum (4 sovrum)
Byggnadstyp
2 plan
Såld
2015-02-23
Bostaden är såld!

Denna villa på Källåkersvägen såldes av oss 2015-02-23. Se alla våra försäljningar i Norsborg samt även på Källåkersvägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Källåkersvägen är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

BULLERBYKÄNSLA!
Idylliskt, naturnära radhus med två uteplatser som ger sol från morgon till kväll. Här har du ett radhus med gott om plats med fyra stora sovrum plus ett garage med ett rejält förråd och en bra möjlighet att skapa ditt eget drömboende.
Stor gräsmatta nedanför huset ger fina möjligheter till både lek och spring och en mysig lekplats finns vid gaveln. Skog runtomkring med en pulkabacke och i sommartid är det 10 minuter ner till den mysiga badplatsen.
Här bor du på landet samtidigt som buss och tunnelbana finns i närheten.
Tillträde juni 2015 som ger dig gott om tid att sälja ditt eget boende. Välkommen på visning.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.