Lagmansbacken 2

Lagmansbacken 2

Slutpris

1 245 000 kr


Alby— Norsborg— Botkyrka

Lagmansbacken 2


Slutpris
1 245 000 kr

Alby— Norsborg— Botkyrka

Välplanerad, ljus samt modern enrummare med utsikt mot skogen och parken

FAST PRIS! Här erbjuds nu en helt nybyggd, ljus och modern enrummare med bra förvaringsmöjligheter, stor balkong och fin utsikt. En välplanerad lägenhet med lättmöblerade rum och öppen planlösning. Välkommen att flytta in och koppla av!

Här välkomnas du av ett stort, ljust och öppet allrum med stora, lättmöblerade ytor och plats för soffa, säng och matbord. Lägenhetens badrum har toalett, dusch, tvättmaskin, handfat och badrumsskåp och är stort, fräscht och funktionellt.

Alby/Tingshöjden är en mycket trivsam och populär del av Norsborg. Därför har man valt att bygga nya bostäder just här. På bekvämt avstånd finns butiker, tågstation och busshållplats.


Boarea
30 kvm
Avgift
1 875 kr/mån
Rum
1 rum
Våning
3 (Hiss finns)
Såld
2019-04-12

Mäklarhuset Haninge

Denna lägenhet på Lagmansbacken såldes av oss 2019-04-12. Se alla våra försäljningar i Norsborg samt även på Lagmansbacken.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.