Centrumvägen 4C

Centrumvägen 4C

Slutpris

1 690 000 kr


Nykvarn

Centrumvägen 4C


Slutpris
1 690 000 kr

Nykvarn

Toppskick med centralt läge!

Här erbjuds en ljus och modern lägenhet där det fina ljusinsläppet är en av de saker som utmärker sig. Här bor man bra och bekvämt med närhet till det mesta. Lägenheten har blivit producerad 2018 så allt är i toppskick!

I denna bostad möts vi av en trevlig och funktionell hall med klädhängare och separat klädkammare. Vidare finns en sovdel i anslutning till vardagsrummet, ett badrum och ett rymligt vardagsrum med fint ljusinsläpp och plats för soffgrupp. Det stilrena, fräscha köket erbjuder bra förvaringsmöjligheter, skåpluckor i vit kulör och öppen planlösning mot vardagsrummet. I badrummet, som är fräscht och smakfullt, finns vägghängd wc, dusch, handfat och handukstork.

I den här ettan finns en stor balkong som verkligen höjer livskvaliteten för dig som boende. Här kan du njuta av härliga kvällar med både familj och vänner. Balkongen nås från vardagsrummet och erbjuder sol stora delar av dagen. Här finns plats för bord och stolar.

I hjärtat av Centrum bor du attraktivt och mycket centralt med närhet till bland annat tågstation, vårdcentral, köpcentrum och busshållplats. Hökmossbadet en cykeltur bort och Vibynäs Golbana ligger en kort bilresa från bostaden. Söker du efter ett boende med ett centralt läge har du hamnat rätt! Endast 30 min med tåg till Stockholm. Välkommen!


Boarea
40 kvm
Avgift
2 250 kr/mån
Rum
1 rum (1 sovrum)
Våning
4 av 5 (Hiss finns)
Såld
2021-10-24

Mäklarhuset Strängnäs/Mariefred

Denna lägenhet på Centrumvägen såldes av oss 2021-10-24. Se alla våra försäljningar i Nykvarn samt även på Centrumvägen.

Boka värdering

Johan Svärd

Ansvarig mäklare
Talar även engelska.

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.