Stigbygeln 6a

Stigbygeln 6a

Slutpris

2 750 000 kr


Ösmo— Nynäshamn

Stigbygeln 6a


Slutpris
2 750 000 kr

Ösmo— Nynäshamn

Parhus i lantlig miljö - med livskvalité

Låt familjedrömmen om en trygg uppväxtmiljö för barnen och en rikare fritid med djur och natur in på knuten bli sann.
Här väntar ett parhusboende med hög standard och god boendeekonomi för familjen som prioriterar tid tillsammans. Husets arkitektur utgår från platsens naturliga förutsättningar med omgivningar av ängar och skogar fulla av bär och svamp. Stora panoramafönster och mysiga altaner bjuder på utsikt över naturens skiftningar. Här erbjuds en funktionell och modern planlösning med 4 sovrum på övre plan, två helkaklade badrum, generöst kvalitetskök från HTH, rymligt vardagsrum med täljstenskamin, vackra stora fönster och vattenburen golvvärme på båda planen. Till bostaden hör två parkeringsplatser och fiberanslutning samt en tomt om dryga 340 kvm med plan gräsmatta, altaner och buskar runt om.

I Ösmo, med ett bekvämt pendelavstånd från stan ligger Vansta By, omgivet av ett vackert landskap som bjuder på strövområden och närhet till hav och badsjöarna Muskan och Styran. Miljön i Vansta By är barnvänlig med gott om plats för spring och lek i de natursköna omgivningarna. Goda möjligheter finns för uppställning av häst i Vanstastiftelsens närliggande stall – perfekt för den hästintresserade familjen. Det som fulländar detta boende är närheten till goda kommunikationer, uppskattade skolor, förskolor och service samtidigt som storstaden finns på bekvämt avstånd. Dessutom finns närservice i Ösmo Centrum, Körunda golfbana med uppskattad hotell & restaurang samt småbåtshamn i närområdet.

Bra kommunikationer med pendeltåg, direktbuss och motorväg ger snabb tillgång både till Nynäshamn och Stockholm. Från Vansta by är det endast 10 min promenadavstånd till Ösmo centrum där service som livsmedelsbutiker, bankomat, restauranger, simhall och bibliotek samt skolor, förskolor och pendeltåget finns.

Varmt välkommen till detta fantastiskt bekväma boende!


Boarea
119 kvm
Avgift
4 700 kr/mån
Rum
5 rum (4 sovrum)
Såld
2019-11-01

Mäklarhuset Haninge

Denna parhus på Stigbygeln såldes av oss 2019-11-01. Se alla våra försäljningar i Ösmo samt även på Stigbygeln.

Boka värdering

Biljana Milinovic

Ansvarig mäklare
Talar även engelska, bosniska, kroatiska, serbiska ...+3

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.