Stigbygeln 6a / Ösmo / Nynäshamn

Parhus i lantlig miljö - med livskvalité

Slutpris
2 750 000 kr
Boarea
119 kvm
Avgift
4 700 kr/mån
Rum
5 rum (4 sovrum)
Såld
2019-11-01
Bostaden är såld!

Denna parhus på Stigbygeln såldes av oss 2019-11-01. Se alla våra försäljningar i Ösmo samt även på Stigbygeln

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Ösmo är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Låt familjedrömmen om en trygg uppväxtmiljö för barnen och en rikare fritid med djur och natur in på knuten bli sann.
Här väntar ett parhusboende med hög standard och god boendeekonomi för familjen som prioriterar tid tillsammans. Husets arkitektur utgår från platsens naturliga förutsättningar med omgivningar av ängar och skogar fulla av bär och svamp. Stora panoramafönster och mysiga altaner bjuder på utsikt över naturens skiftningar. Här erbjuds en funktionell och modern planlösning med 4 sovrum på övre plan, två helkaklade badrum, generöst kvalitetskök från HTH, rymligt vardagsrum med täljstenskamin, vackra stora fönster och vattenburen golvvärme på båda planen. Till bostaden hör två parkeringsplatser och fiberanslutning samt en tomt om dryga 340 kvm med plan gräsmatta, altaner och buskar runt om.

I Ösmo, med ett bekvämt pendelavstånd från stan ligger Vansta By, omgivet av ett vackert landskap som bjuder på strövområden och närhet till hav och badsjöarna Muskan och Styran. Miljön i Vansta By är barnvänlig med gott om plats för spring och lek i de natursköna omgivningarna. Goda möjligheter finns för uppställning av häst i Vanstastiftelsens närliggande stall – perfekt för den hästintresserade familjen. Det som fulländar detta boende är närheten till goda kommunikationer, uppskattade skolor, förskolor och service samtidigt som storstaden finns på bekvämt avstånd. Dessutom finns närservice i Ösmo Centrum, Körunda golfbana med uppskattad hotell & restaurang samt småbåtshamn i närområdet.

Bra kommunikationer med pendeltåg, direktbuss och motorväg ger snabb tillgång både till Nynäshamn och Stockholm. Från Vansta by är det endast 10 min promenadavstånd till Ösmo centrum där service som livsmedelsbutiker, bankomat, restauranger, simhall och bibliotek samt skolor, förskolor och pendeltåget finns.

Varmt välkommen till detta fantastiskt bekväma boende!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten