Albyvägen 11 / Alby / Österhaninge / Haninge

Avstyckad f.d. jordbruksfastighet med stall och hage

Slutpris
5 000 000 kr
Referensnummer
175 182
Boarea
136 kvm
Driftkostnad
42 976 kr/år
Tomtarea
5 868 kvm
Sovrum
0 Sovrum
Byggnadstyp
1 plan med loft
Såld
2014-05-27
Bostaden är såld!

Denna fritidshus på Albyvägen 11 såldes av oss 2014-05-27. Se alla våra försäljningar i Österhaninge

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Alby är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Ett ställe med stor charm på landet, endast ca 16 minuters bilväg från Globen och 5 km från Haninge Centrum! Bostadshus och gästhus med nytt stall och hage för hästarna! Avstyckad f.d. jordbruksfastighet med stall och hästhage i område med fritidshus, året-runt-hus och lantgårdsfastighet. Bostadshus ursprungligen från 1850, nu renoverat med mycket känsla. Huset har stort härligt lantkök med järnspis och gammaldags bakugn, synliga takbjälkar, paneltak med lock och kronstänger. Ett vänligt och rymligt vardagsrum med massivt furugolv och murad öppen spis. Läskammare med murkakelugn och synlig timmervägg. Nytt modernt badrum med tvättfaciliteter. Den förhållandevis stora tomten 5868 m2 har en generös trädgård och här finns dessutom en nyrenoverad gäststuga 45 kvm med pentry och badrum samt stor ladugårdsbyggnad 284 kvm med stall (2 boxar), vagnslider, gillestuga, snickarbod m.m.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.