Åkersbergavägen 64

Åkersbergavägen 64

Slutpris

5 975 000 kr


Österskär— ÖSTERÅKER

Åkersbergavägen 64


Slutpris
5 975 000 kr

Österskär— ÖSTERÅKER

Välskött stor villa på fantastisk trädgårdstomt

På lugn villagata nära skola, förskolor och Tuna Gårds station finns här en stor välskött villa i två plan med källare. Insynsskyddad stor trädgårdstomt som överraskar. Entréplan med spatiösa sällskapsytor i det stora vardagsrummet med öppet tak i nock med fantastisk utsikt över trädgården från de stora fönstren och vacker praktisk kakelugn. Matsal och bibliotek i öppen planlösning med matplats invid det renoverade praktiska arbetsköket. Flera utgångar till den trälagda altanen där du njuter solen och trädgården från morgon till sen kväll helt insynsskyddad. Ett sovrum på entréplan samt gästwc. Övre plan med allrum, tre sovrum, klädrum och nytt helkaklat duschrum. Källarplan med allrum, bastu och dusch, matkällare och förråd samt mycket praktiskt inrett bergrum. Vackert stenbelagd uppfart med plats för flera bilar, carport och flertal förråd samt möjligt gästrum. Äldre förråd på tomten. Nyare yttertak, nytt ventilationssystem, bergvärmepump. Promenadavstånd till närmsta bad och Åkersberga Centrum.


Boarea/biarea
148/67 kvm
Driftkostnad
38 500 kr/år
Tomtarea
1 172 kvm
Rum
7 rum (4 sovrum)
Såld
2016-10-21

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.