Åkersbergavägen 64 / Österskär / ÖSTERÅKER

Välskött stor villa på fantastisk trädgårdstomt

Slutpris
5 975 000 kr
Boarea/biarea
148/67 kvm
Driftkostnad
38 500 kr/år
Tomtarea
1 172 kvm
Rum
7 rum (4 sovrum)
Såld
2016-10-21
Bostaden är såld!

Denna villa på Åkersbergavägen såldes av oss 2016-10-21. Se alla våra försäljningar i Österskär samt även på Åkersbergavägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Österskär är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

På lugn villagata nära skola, förskolor och Tuna Gårds station finns här en stor välskött villa i två plan med källare. Insynsskyddad stor trädgårdstomt som överraskar. Entréplan med spatiösa sällskapsytor i det stora vardagsrummet med öppet tak i nock med fantastisk utsikt över trädgården från de stora fönstren och vacker praktisk kakelugn. Matsal och bibliotek i öppen planlösning med matplats invid det renoverade praktiska arbetsköket. Flera utgångar till den trälagda altanen där du njuter solen och trädgården från morgon till sen kväll helt insynsskyddad. Ett sovrum på entréplan samt gästwc. Övre plan med allrum, tre sovrum, klädrum och nytt helkaklat duschrum. Källarplan med allrum, bastu och dusch, matkällare och förråd samt mycket praktiskt inrett bergrum. Vackert stenbelagd uppfart med plats för flera bilar, carport och flertal förråd samt möjligt gästrum. Äldre förråd på tomten. Nyare yttertak, nytt ventilationssystem, bergvärmepump. Promenadavstånd till närmsta bad och Åkersberga Centrum.

Sponsrade länkar
Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Tips & inspiration