Fasternavägen 181 / Rånäs / Norrtälje

Naturskönt belägen stuga med vy över sjön Skedviken.

Slutpris
925 000 kr
Boarea
24 kvm
Driftkostnad
8 511 kr/år
Tomtarea
1 815 kvm
Rum
2 rum (1 sovrum)
Såld
2020-05-26
Bostaden är såld!

Denna fritidshus på fasternavägen såldes av oss 2020-05-26. Se alla våra försäljningar i Rånäs samt även på fasternavägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av fasternavägen är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Välkomna till öppna landskap med vy över Skedvikens vatten som glittrar i solskenet. Här finns en enkel liten röd stuga med vita knutar i naturskön miljö. Natur och trädgårdstomt med gräsmatta och trädgårdsland samt bär och fruktträd. Från tomten har du utsikt över sjön Skedviken till vilken du kan lösa fiskekort och bl.a. fiska gös, möjlighet till båtplatsfinns. I närområdet finns Mörby slottsruin och Fasterna kyrka samt Rånäs Slott som är vackra byggnader och vittnar om en historisk tid. Det finns både permanent- och fritidsboende i området.

Huset rymmer ett rum och kök samt vind. Gäststuga med gästrum, torrwc och bastu. Verkstadsbod samt stor vedbod. En rofull plats med stor utvecklingspotential.

Är du inte bilburen så finns buss 648 med hållplats bara 20 m från tomten. Närmaste servicebutik finns i Gottröra ca 9 km och till Rimbo är det 12 km.
Det är ca 7 mil till Stockholm samt 5 mil till Uppsala och Norrtälje.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.